Hyra bil billigt i Alhama de Murcia

Sök och jämför priser på hyrbilar i staden Alhama de Murcia, regionen Murcia, Spanien. När du hyr via oss väntar inga överraskningar när du ska hämta ut hyrbilen vid ankomsten. Priser inkluderar ev. avgifter vid flygplatsen, fri körsträcka och obligatoriska försäkringar, skatter och avgifter mm. Autospain.se kan hjälpa dig att direkt hitta billiga hyrbilar på nätet.

Priser från kända företag men även små lokala i Alhama de Murcia

autospain.se

Tips på hur du söker

Söktips! Sök efter ort eller flygplats och välj destination i listan. En sökning efter land eller t.ex. ö listar de största flygplatserna. Sök och boka i god tid om du vill ha en extra stor bil och/eller extra alternativ som tex sittkudde, barnstol, spädbarnstol, gps, dragkrok, takräcke mm. Jämför även priser på långtidshyra och månadshyra av bil och hyrbil och biluthyrning envägs dvs hämta här lämna där i Spanien.

Cartrawler

Jämför företag och spara pengar
  • Vi jämför ca 50 olika uthyrningsbolag/biluthyrare i Spanien
  • Inga dolda avgifter när du hyr en bil via autospain.se
  • Priser där allt ingår, inkl. försäkring och skatt* FAQ >>
  • 24-timmars kundservice via mejl, telefon och via Internet
  • Säker krypterad betalning. Fritextsökning, sök efter orter, flygplatser, öar mm
  • Bra priser på alla biltyper, inklusive lyxkategori-bilar, sportbilar, minibussar och automatväxlade bilar. Jämför även priser på månadshyra och långtidshyra av bil samt biluthyrning och hyrbil envägs dvs hämta här lämna där.

Billig biluthyrning i Alhama de Murcia - Jämför priser på hyra bil innan du bokar!

Vi jämför stora som små bolag och hittar det bästa priset på biluthyrning på alla typer av bilar. Jämför hyrbilar och hyra av fordon från flera bolag i staden Alhama de Murcia i Spanien.

Vi har enkel och säker bokning av hyrbil via nätet och online. Enkel bilhyra där allt ingår, inga dolda kostnader samt gratis avbokning och ändring upp till 24 tim innan din bil ska hämtas. Sök och välj destination, sök på land, stad etc och välj från listan. Hyra bil billigt vid Alhama de Murcias järnvägsstationer (Alhama de Murcia, Librilla och Totana Station), resecentrum och flygplatser som Región de Murcia International flygplats, Murcia-San Javier flygplats och Alicante–Elche flygplats. Avis, Budget, Sixt, Europcar, InterRent, Keddy By Europcar, Enterprise, Alamo, Hertz, National, Thrifty mfl är biluthyrare och företagen vi jämför i regionen och i närheten av staden för att hitta billiga hyrbilar.

Alhama de Murcia (Alhama, Alhama de Múrcia) är ett samhälle som ligger i kommunen Murcia, regionen Murcia, Spanien. Är en tätort i området. 18:e största staden när det gäller invånare i regionen och Spaniens 479:e största stad/stadsdel. Orten ligger ca 201 m över havet. Det bor ca 19 900 (2015) i staden. Läs mer om vad staden har att erbjuda när det gäller upplevelser och vilka bolag som finns i landet. Små byar, orter och förorter som ligger nära är Puerto Lumbreras, Abarán, Bullas, Beniel, Calasparra, Ceuti, Los Pavos, Moriana, Carmona och Azaraque. Närliggande andra större städer / orter är Murcia (ca 436900 inv), Cartagena (ca 212000 inv), Lorca (ca 91900 inv) och Orihuela (ca 86200 inv). Få även tips på lokala bolag.

Förslag och tips att göra i Alhama de Murcia, sevärdheter, platser, evenemang, museum, upplevelser, aktiviteter och tips på resmål att besöka under ditt besök. Plaza Ortega y Gasset och Plaza de la Constitucion är centrala torg eller större öppna platser där ni kan promenera och se er omkring i staden. La Bastida de Totana är historiska ruiner av byggnader och objekt värda att se och studera. En dag på stadens museum och konsthallar? Dessa finns i de centrala delarna av staden Arkeologiskt museum de los Baños.

För att se och uppleva musik, shower och teater i city området rekommenderas Auditorium Tierno Galván. Titta på stadens gamla makthavares bostäder? Spännande slott som, Castillo de (Slott/borg) Alhama och Castillo de (Slott/borg) las Paleras finns i närheten av Alhama de Murcia. Golfresa och hyra bil? Hacienda del Alamo 23 km, Corvera Golf 23 km och Sensol Golf 21 km är några golfbanor som ligger i närheten av stan. Fascinerande parker och trädgårdar som ligger i de centrala delarna är Trädgården Los Patos och Bonsaialhamaen. Stadsparken La Cubana är sköna grönområden, parker och planteringar om ni vill ta det lugnt och ta en fika i gräset. Parroquia de (Församlingskyrka) San Lázaro Obispo är vackra katedraler och kyrkor som ligger nära centrum.

Närliggande destinationer, Alhama de Murcia

Hyra bil vid flygplatser i närheten: Hyrbil Murcia-Corvera flygplats, Murcia-San Javier flygplats och Alicante-Elche flygplats. Hyrbilar i städer i närheten: Hyrbil Totana, Mula, Alcantarilla, Corvera och Las Torres de Cotillas. Biluthyrning i städer i regionen: Bilhyra Murcia, Cartagena, Lorca, Molina de Segura och Alcantarilla.

Biluthyrare och företag i Alhama de Murcia, Spanien

För att hitta bra priser på hyrbilar i Alhama de Murcia och i Spanien letar autospain.se priser hos bland annat dessa biluthyrare / hyrbilsbolag Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt och Thrifty. Störst utbud hittar du oftast vid flygplatser som Región de Murcia Corvera Internationella flygplats, Murcia-San Javier flygplats och Alicante-Elche El Altet flygplats. De stora bolagen har oftast kontor i anslutning till flygplatsen.

Hyra bil Alhama de Murcia betyg, recensioner & omdömen
1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (227 röster, medel: 4,47 av 5)