Hyrabilspanien.se byter namn till autospain.se

Prisjämförelsesajten för hyrbilar i Spanien hyrabilspanien.se byter namn till autospain.se. Namnbytet hänger ihop med att sajten kommer att utökas med fler språk och expandera till fler länder.

Namnbytet är en del av en process som de närmaste månaderna kommer innebära en expansion och utveckling av sidan samt andra sidor inom samma nisch. Utvecklingsarbetet beräknas vara klart innan januari 2019. Autospain.se jämför idag ca 45 olika uthyrningsbolag/biluthyrare i Spanien, i städer som t.ex. Barcelona, Sevilla, Bilbao, Madrid, Murcia, Zaragoza, Palma de Mallorca, Valencia, Málaga, Las Palmas de Gran Canaria och flygplatser som Zaragoza Flygplats, Barcelona–El Prat Flygplats, Málaga Flygplats, Valencia Flygplats, Madrid-Barajas Flygplats, Seville San Pablo Flygplats, Madrid–Torrejón Flygplats. mfl.

I och med utvecklingsarbetet kommer sajten att kunna erbjuda en bättre jämförelse upplevelse för dig som letar efter en hyrbil i Spanien. Den gamla domänen, hyrabilspanien.se kommer att peka på den nya domänen för att underlätta flytten. Och alla gamla sidor finns numera på den nya domänen.