Jämför priser på att hyra bil & biluthyrning i Barberà del Vallès

Jämförelse av priser på hyrbilar i orten Barberà del Vallès, regionen Katalonien, Spanien. Hos oss väntar inga otrevliga överraskningar när du ska hämta din hyrbil när du kommer fram till ditt resmål. Centralt ligger bolag och biluthyrare som Europcar, Hertz, Thrifty, Budget, Sixt, Avis mfl. Alla priser hos på autospain.se inkluderar fri körsträcka, avgifter vid flygplatsen och nödvändiga försäkringar, lokala skatter och avgifter mm.

Priser från kända företag men även små lokala i Barberà del Vallès

Jämför biluthyrningsföretag Barberà del Vallès

Hur man söker på Autospain.se!

Söktips! Sök efter ort eller flygplats och välj destination i listan. En sökning efter land eller t.ex. ö listar de största flygplatserna. Sök och boka i god tid om du vill ha en extra stor bil och/eller extra alternativ som tex sittkudde, barnstol, spädbarnstol, gps, dragkrok, takräcke mm. Jämför även priser på långtidshyra och månadshyra av bil och hyrbil och biluthyrning envägs dvs hämta här lämna där i Spanien.

Visa, Mastercard, Digicert

Jämför flera företag i Spanien och spara pengar
  • Vi jämför ca 50 olika uthyrningsbolag/biluthyrare i Spanien.
  • Inga dolda avgifter när du hyr en bil via autospain.se.
  • Priser där allt ingår, inkl. försäkring och skatt* FAQ >>
  • 24-timmars kundservice via mejl, telefon och via Internet i Barberà del Vallès.
  • Säker krypterad betalning. Fritextsökning, sök efter orter, flygplatser, öar mm.
  • Bra priser på alla biltyper, inklusive lyxkategori-bilar, sportbilar, minibussar och automatväxlade bilar. Jämför även priser på månadshyra och långtidshyra av bil samt all inclusive biluthyrning och hyrbil envägs dvs hämta här lämna där i Spanien.

Biluthyrning i Barberà del Vallès - Jämför priser på hyra bil innan du bokar!

Biluthyrning vid Barberà del Vallèss flygplatser som Sabadell flygplats, Barcelona–El Prat flygplats och Girona–Costa Brava flygplats, järnvägsstationer (Barberà del Vallès, Sabadell Sud, Cerdanyola del Vallès, Sabadell Centre, Montcada-Ripollet, Montcada I Reixac-Santa Maria och Sabadell Nord) och resecentrum mm. Vi kan erbjuda billig bilhyra där allt ingår, inga dolda kostnader samt gratis avbokning eller ändring fram till 24 timmar innan bilen skall hämtas. Enkel, direkt och säker hyrbilssökning via nätet och online. med vår fritextsökning behöver du bara skriva orten, platsen etc och får direkt en lista med val.

Vi jämför stora som små bolag och hittar det bästa priset på biluthyrning på alla typer av bilar. Jämför hyrbilar och hyra av fordon från flera bolag i orten Barberà del Vallès i Spanien. Nära ligger hyrbilsbolag och biluthyrare som Enterprise på Carrer de Francesc Eiximenis 6, Budget på Calle Calders 69 Esq Av Barbera, Avis på Carrer Dels Calders 69, Europcar på Avinguda de Rafael Casanova 28, Hertz på Carrer de Joaquim Blume 8, Thrifty Downtown på Carrer de Joaquim Blume 8, Hertz på Carrer de la Serra de Galliners mfl.

Information om orten Barberà del Vallès (Santa María de Barberà, Barbera Del Valles), som ligger i kommunen Província de Barcelona, i regionen Katalonien, Spanien. 70:e största orten när det gäller antal invånare i området och landets 291:e största ort/samhälle. Ligger över havet ca 144 meter. la Garriga, el Parc i la Llacuna del Poblenou, Piera, el Congrés i els Indians, Lliçà d’Amunt, Cerdanyola del Vallès, Bellaterra, La Florida och La Salut är små orter, förorter och byar som ligger nära. Större grannstäder och -orter är Barcelona (ca 1621500 inv), Eixample (ca 266500 inv), L’Hospitalet de Llobregat (ca 257000 inv) och Sant Martí (ca 235700 inv). Hitta mer om vad orten har att erbjuda när det gäller aktiviteter och vilka hyrbilsföretag som finns i Província de Barcelona. Det bor ca 31 100 (2015) invånare i orten. Trinitat Vella, Torras i Bages, Fondo, Fabra i Puig, Vallcarca och Navas är tunnelbanestationer i närheten av centrum. Närliggande busshållplatser och busstationer är Nord Busstation, ligger på gångavstånd. Vi tipsar även om vilka företag som man kan hyra ifrån i Província de Barcelona.

Tips och rekommendationer i Barberà del Vallès på aktiviteter, museum, upplevelser, sevärdheter, platser, evenemang och resmål som du kan besöka under din resa. Casa Valls o Casa Alonso, Casa Juliachs, L’Oreig och Casa dels Dofins är praktfulla och intressanta byggnader, villor och palats nära Barberà del Vallèss centrum. Castell de (Slott/borg) Pallejà, Castell Ciuró och Castell de (Slott/borg) Sant Marçal är nya och gamla slott som rekommenderas för ett besök och ligger i Barberà del Vallès. Om ni är sugen på att besöka ett museum kan ni välja mellan Cerdanyola Art Museum, Cerdanyola Museum och Galleri och konsthall Peragón, dessa ligger på gångavstånd från centrum. Club de Golf de San Cugat 7 km, Real Club de Golf El Prat 8 km och Club de Golf La Mola 12 km är golfbanor som ligger nära Barberà del Vallès. Om du vill spela lite golf eller planerar en golfresa.

Ni kan spatsera på stadens fina torg och större öppna platser som Plaça de la Vila, Plaça Joan Pau II och Plaza de la Sardana. Titta på gamla historiska ruiner som t.ex. Bunkers del Carmel och Ermita de Sant Miquel de l’Arn. Centro Comercial Baricentro är köpcentrum i city, om ni är sugen på att shoppa och handla. Observatori Fabra är utsiktspunkter som ligger i city, där man kan få en överblick över orten. Fascinerande och fina planteringar, grönområden och parker som ligger i orten är Park dels Pinetons, Park Joan Oliver och Park Can Serra.

Promenera till Parroquia de (Församlingskyrka) Sant Martí Cerdanyola och Parroquia de (Församlingskyrka) Santa María, vilket är några fina kyrkor och katedraler som ligger centralt. Indoor Karting Barcelona, Catalunya en Miniatura, Tibidabo och Natupark är närliggande vattenparker, nöjesparker eller temaparker. Om ni t.ex. är sugna på aktiviteter och upplevelser med barnen. Aquarium Barcelona och Zoo de Barcelona är aquarium, djurparker, zoo, tropicarium, tropikhus och terrarium som ligger nära city. Molí de ca n’Hospital, Finca Güell, Plaça del Rei och Barrio de la Mogoda ligger nära, om ni är intresserad av områdets spännande historia och arkeologi. Sugen på att titta på fornminnen, äldre byggnader, forntida lämningar och kulturminnen? Dessa objekt, Puig Castellar, Poblat Iberic kan vara värda att besöka. Planerar du en vinresa till Spanien? Ramon Canals, Mata D’Abello, Ca N’Estruc, Finca Parera, Masia Can Calopa de Dalt och Bodega Sant Joannes är vingårdar och vinproducenter som ligger nära. För att titta och uppleva sport, tennis mm besök gärna idrottsfält som Cercle Sabadelles 1856.

Närliggande destinationer, Barberà del Vallès

Biluthyrning och hyra bil billigt vid flygplatser i närheten: Hyrbil Sabadell flygplats, Hyr en bil Barcelona-El Prat flygplats, Hyrbil med fria mil Girona-Costa Brava flygplats, Reus flygplats och Andorra-La Seu d'Urgell flygplats. Testa vår sökmotor och boka en hyrbil i 3 enkla steg i Barberà del Vallès. Hyrbil och billig biluthyrning i städer i regionen: Hyrbilar med fria mil Barcelona, All Inclusive biluthyrning Eixample, Biluthyrning L'Hospitalet de Llobregat, Sant Martí och Badalona.

Vanliga frågor om biluthyrning i Barberà del Vallès

Hur kan jag hitta en hyrbil nära mig i Barberà del Vallès?

Gör en sökning efter Barberà del Vallès. Ta sen en koll på vår karta över biluthyrningsbolag för att hitta de bästa hyrbilarna i närheten av dig från företag som Hertz på Carrer de Joaquim Blume 8, Avis på Carrer Dels Calders 69, Enterprise på Carrer de Francesc Eiximenis 6, Hertz på Carrer de la Serra de Galliners, Thrifty Downtown på Carrer de Joaquim Blume 8, Budget på Calle Calders 69 Esq Av Barbera, Europcar på Avinguda de Rafael Casanova 28 mfl.

Vilka bolag finns i Barberà del Vallès?

I närheten och i Barberà del Vallès finns hyrbilsföretag som Hertz på Carrer de Joaquim Blume 8, Avis på Carrer Dels Calders 69, Enterprise på Carrer de Francesc Eiximenis 6, Hertz på Carrer de la Serra de Galliners, Thrifty Downtown på Carrer de Joaquim Blume 8, Budget på Calle Calders 69 Esq Av Barbera, Europcar på Avinguda de Rafael Casanova 28 mfl. Det finns ca 7 uthyrningsplatser/företag i staden.

Ungefär vad kostar det att hyra en bil i Barberà del Vallès?

Att hyra en mindre bil i Barberà del Vallès kostar från ca € 13 per dag och uppåt, beroende på säsong och utbud. En normalstor bil kostar från ca € 30 per dag. Ibland kan du hitta billigare beroende på säsong. Oftast ingår följande i bilhyran när du bokar via autospain.se: självriskeliminering, flygplatsavgifter, försäkringsskydd mot skadeståndsansvar, skatter, obegränsad körsträcka och assistans vid problem. Observera att kostnader som ingår kan variera beroende på biluthyrare och land. Biluthyraren kan också be dig om en depositionsavgift eller självrisk vid hyrdisken. Se till att kontrollera hyresvillkoren vid bokningen. Priset är baserat på en veckohyra i 7 dagar och en hyrbil där allt ingår.

Ungefär vad kostar det att hyra bil under en längre tid som en månad i Barberà del Vallès?

Genomsnittligt kostar en mindre hyrbil i Barberà del Vallès ca. € 364 per månad (€ 13 per dag). En normalstor bil kostar från ca € 840 per månad. Priset är baserat på en månadshyra i 28 dagar. Vi erbjuder all inclusive biluthyrning med fria mil/fri körsträcka.

Tillkommer det ytterligare avgifter för avlämning på en annan ort än Barberà del Vallès?

När du gör en sökning hos Autospain.se där avlämningsplatsen skiljer sig från Barberà del Vallès, kommer alla tillämpliga enkelvägsavgifter att inkluderas i det pris som visas på vår webbplats. Därför är det viktigt att inkludera rätt hämtnings- och avlämningsplats för att se till att du har en översikt över kostnaden med envägsavgiften inkluderad. Det är möjligt att envägsavgiften inte ingår i förskottsbetalningen och måste betalas när du ankommer till uthyrarens kontor men den kommer fortfarande att ingå i den totala priset som visas när du bokar. Om envägsavgiften betalas på plats när du ankommer kommer detta att anges i under Betalningar under bokningsprocessen och på din kupong. Du kan istället välja att lämna tillbaka bilen på t.ex. flygplatser som Zaragoza flygplats, Barcelona-El Prat flygplats, Gran Canaria flygplats, Málaga-Costa del Sol flygplats, Murcia-Corvera flygplats, Madrid-Barajas flygplats, Valencia flygplats och Sevilla-San Pablo flygplats, mfl.

Vilka olika biltyper kan jag hyra i Barberà del Vallès?

Utbudet av hyrbilar varierar under säsongen men vanligtvis kan du hyra typer som t.ex. mellanstor elit, lastbil, cabriolet, fullstor, fullstor elit, medium suv, kompakt elit, mini, stor lastbil, cabriolet, medel lastbil, 7 sätes minibuss, elbilar, kombi, mini, terrängbil, moped, suv, liten, liten elit, hybridbilar, liten suv, 5 sätes minibuss, flyttbil, specialbilar, cabriolet, sportbil, herrgårdsvagn, minibuss, ekonomisk elit, fyrhjuling, mellanstor, liten, 9 sätes minibuss, standard, lyxbil, lyxbil, ekonomisk, kompakt, sportbil, premium, exotiska bilar i Barberà del Vallès via autospain.se.

Ungefär vad kostar en hyrbil i en vecka i Barberà del Vallès?

Genomsnittligt kostar en mindre hyrbil i Barberà del Vallès ca. € 91 per vecka (€ 13 per dag). En normalstor bil kostar från ca € 210 per vecka. Priset är baserat på en veckohyra i 7 dagar.

Vilka är de billigaste biluthyrningsföretagen i Spanien och Barberà del Vallès?

Under de senaste 14 dagarna hittades de billigaste bilarna i Spanien hos Autos Valls, TopCar, Wiber, ClickRent, Hiper Rent a car, Orlando, Atesa och Owners Cars via Autospain.se. Det är vanligtvis billigast att hyra en bil i Barberà del Vallès än vid närliggande flygplatser. Det lönar sig dock alltid att jämföra priset mellan flygplatserna och närliggande städer innan du bokar din bil. I Barberà del Vallès kan du hyra en bil för € 13 - 30 per dag, beroende på säsong och biltyp.

Kan jag boka en hyrbil utan kreditkort i Barberà del Vallès?

Ja, du kan göra en bokning utan kreditkort i Barberà del Vallès hos autospain.se. Notera dock att även om du väljer att betala med betalkort, måste du ange ett giltigt kreditkort i förarens namn vid hämtningen av bilen, eftersom biluthyraren kräver ett kreditkort att dra depositionsavgiften från. Kreditkort som godtas vid upphämtningen är MasterCard, Visa och i vissa fall American Express.

Vilka tillval finns det i Barberà del Vallès?

Tillgången på tillval beror på biluthyraren och kan inte garanteras i Barberà del Vallès, även om de har bokats online. Följande tillägg kan bokas via Autospain.se, ytterligare förare, bälteskudde, bilbarnstol, babyskydd, GPS – satellitnavigeringssystem, skidräcke, uppsättning med snökedjor, vinterdäck, wi-fi-åtkomst, bagage-/takräcke. Observera att de flesta tillval inte ingår i hyrespriset och kan köpas vid bokningen eller vid hyrdisken i Barberà del Vallès. Kostnaden för tillval anges vid bokningen under hyresvillkoren.

Hyrbilsbolag vi jämför i Barberà del Vallès, Spanien

När du letar efter en hyrbil i staden Barberà del Vallès jämför autospain.se och letar biluthyrning från t.ex. dessa olika företag: Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, Thrifty, National, Alamo och Enterprise. Störst utbud av hyrbilar hittar du oftast vid flygplatser som Sabadell flygplats, Barcelona El Prat Josep Tarradellas flygplats, Girona-Costa Brava flygplats och Reus Tarragona flygplats. De stora bolagen har oftast kontor i anslutning till flygplatsen.

Hyra bil & bilhyra Barberà del Vallès betyg, recensioner & omdömen