Hyra bil billigt i Cáceres

Prisjämförelse på att hyra bil i tätorten Cáceres, regionen Extremadura, Spanien på nätet. Sök och boka biluthyrning i tre steg. När du söker och bokar en hyrbil via oss är det inga problem vid uthämtning vid ankomst. I priset ingår fri körsträcka, obligatoriska försäkringar och flygplatsavgifter, lokala skatter och avgifter mm. Centralt ligger biluthyrare och företag som Thrifty, Sixt, Europcar, Hertz, Budget, Avis mfl. Autospain.se kan hjälpa dig att söka efter hyrbilar.

Priser från kända företag men även små lokala i Cáceres

autospain.se

Tips på hur du söker

Söktips! Sök efter ort eller flygplats och välj destination i listan. En sökning efter land eller t.ex. ö listar de största flygplatserna. Sök och boka i god tid om du vill ha en extra stor bil och/eller extra alternativ som tex sittkudde, barnstol, spädbarnstol, gps, dragkrok, takräcke mm. Jämför även priser på långtidshyra och månadshyra av bil och hyrbil och biluthyrning envägs dvs hämta här lämna där i Spanien.

Cartrawler

Jämför företag och spara pengar
  • Vi jämför ca 50 olika uthyrningsbolag/biluthyrare i Spanien
  • Inga dolda avgifter när du hyr en bil via autospain.se
  • Priser där allt ingår, inkl. försäkring och skatt* FAQ >>
  • 24-timmars kundservice via mejl, telefon och via Internet
  • Säker krypterad betalning. Fritextsökning, sök efter orter, flygplatser, öar mm
  • Bra priser på alla biltyper, inklusive lyxkategori-bilar, sportbilar, minibussar och automatväxlade bilar. Jämför även priser på månadshyra och långtidshyra av bil samt biluthyrning och hyrbil envägs dvs hämta här lämna där.

Billig biluthyrning i Cáceres - Jämför priser på hyra bil innan du bokar!

Jämför priser på hyrbilar och biluthyrning från flera företag i tätorten Cáceres, Spanien. Hitta de bästa priserna på hyrbilar på nätet. Att jämföra hyrbil online kan vara mycket lönsamt, många mindre bolag kan annars bara bokas på plats.

Hyrbilar vid Cáceress resecentrum, tågstationer (Cáceres Järnvägsstation och Estación de Arroyo-Malpartida) och flygplatser som Badajoz flygplats, QUQ. Bilhyra där allt ingår, inga dolda kostnader samt gratis avbokning/ändring fram till 24 timmar innan bilen skall hämtas ut. Enkel, billig och säker hyrbilsbokning via nätet och online. Sök efter stad, flygplats etc och välj upphämtningsplats, sökningen letar efter alla typer av objekt. Nära finns bolagen och biluthyrare som Alamo på Estación de Autobuses Calle Túnez, National på Estación de Autobuses Calle Túnez, Europcar på Calle Plus Ultra N 1, Enterprise på Estacion de Autobuses Calle Túnez mfl.

Cáceres (Càceres) ligger i kommunen Provincia de Cáceres, regionen Extremadura, Spanien och är en tätort. Är centralort i området. Är 2:e största tätorten när det gäller invånare i regionen och Spaniens 96:e största ort/stadsdel. Det bor ca 93 100 (2015) invånare i tätorten. Omkringliggande större städer, orter är Coria (ca 12900 inv), Miajadas (ca 10300 inv) och Trujillo (ca 9300 inv). Mindre byar, orter och förorter som ligger nära är Coria, Miajadas, Trujillo, Arroyo de la Luz, Alburquerque, Hospital Provincial Nuestra Señora de la Montaña, Aldea Moret, Sierra de Fuentes och Casar de Cáceres. Ligger över havet ca 441 meter. Hitta mer om vad tätorten har att erbjuda när det gäller aktiviteter och vilka hyrbilsföretag som finns i Provincia de Cáceres. Närliggande busshållplatser och busstationer är Cáceres Busstation, ligger på gångavstånd. Vi tipsar även om vilka företag som man kan hyra ifrån i Provincia de Cáceres.

Förslag och tips att göra i Cáceres, sevärdheter, platser, evenemang, museum, upplevelser, aktiviteter och tips på resmål att besöka under ditt besök. Palatset Los Golfines de Abajo, Palatset Storks, Palatset Carvajal och Palacio Episcopal de Cáceres är spännande äldre praktfulla byggnader som t.ex. herrgårdar och palats i närheten. För att se och titta på spännande historia och arkeologi, besök gärna dessa närliggande platser, Tornet Los Sande och Torre del Aver. Tornet Bujaco en la Plaza Mayor och Cruz de los Caidos är monument och statyer över fascinerande historiska händelser och personer. Plaza de Marron, Plaza Mayor, Plaza San Juan och Plaza Luis Obispo Galarza är sevärda större öppna platser och torg som ligger centralt och lämpar sig för en dag att flanera och spatsera.

Behöver du en bil för en golfresa? Golfbanor som ligger i närheten av orten, Norba Club de Golf 6 km. Gå gärna förbi Iglesia San Juan Bautista, Parroquia de (Församlingskyrka) Santiago och Diocesis Coria Cáceres, vilket är några vackra kyrkor och katedraler som ligger nära. En dag på stadens museum och konsthallar? Dessa finns i de centrala delarna av tätorten Belleartes. Espacio de arte y acción, Asociación Extremeña Para la Promoción de Artesanía, Centro de Artes Visuales Fundación Helga de Alvear och Museum Cáceres. Plaza de Toros de Cáceres, dessa amfiteatrar finns nära centrum av Cáceres.

För att titta och uppleva fotboll, sport och konserter mm finns Pabellón Multiusos Ciudad de Cáceres. Fascinerande parker och trädgårdar som ligger i de centrala delarna är Mastropiero Gastrobar y Jardín. Paseo de Cánovas är sköna grönområden, parker och planteringar om ni vill ta det lugnt och ta en fika i gräset.

Närliggande destinationer, Cáceres

Hyra bil vid flygplatser i närheten: Hyrbilar Badajoz flygplats.

Biluthyrare och företag i Cáceres, Spanien

För att hitta bra priser på hyrbilar i Cáceres och i Spanien letar autospain.se priser hos bland annat dessa biluthyrare / hyrbilsbolag Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, Thrifty, National, Alamo, Enterprise, Keddy By Europcar, InterRent, Dollar, Firefly, Flizzr, Goldcar, Surprice, Rhodium, Hertz Dream Collection, Autoclick och King rent. Störst utbud hittar du oftast vid flygplatser som Badajoz Talavera la Real flygplats. De stora bolagen har oftast kontor i anslutning till flygplatsen.

Hyra bil Cáceres betyg, recensioner & omdömen
1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (227 röster, medel: 4,47 av 5)