Jämför priser på att hyra bil & biluthyrning i Horta-Guinardó

Jämför priser på hyrbilar i stadsdelen Horta-Guinardó, regionen Katalonien, Spanien med bokning på nätet. Med vår sökmotor bokar du en hyrbil i 3 enkla steg. Nära finns även bolagen och biluthyrare som Budget, Dollar, InterRent, Enterprise, Surprice, Thrifty, Keddy By Europcar, Avis, Europcar, Alamo, Sixt, Hertz, Goldcar, National, Flizzr, Firefly mfl. En hyrd bil via oss innebär inga överraskningar när hyrbilen skall hämtas. I alla priser ingår flygplatsavgifter, fri körsträcka och nödvändiga försäkringar, lokala skatter och avgifter mm. Låt autospain.se hjälpa dig att hitta biluthyrning online.

Priser från kända företag men även små lokala i Horta-Guinardó

Jämför biluthyrningsföretag Horta-Guinardó

Hur man söker på Autospain.se!

Söktips! Sök efter ort eller flygplats och välj destination i listan. En sökning efter land eller t.ex. ö listar de största flygplatserna. Sök och boka i god tid om du vill ha en extra stor bil och/eller extra alternativ som tex sittkudde, barnstol, spädbarnstol, gps, dragkrok, takräcke mm. Jämför även priser på långtidshyra och månadshyra av bil och hyrbil och biluthyrning envägs dvs hämta här lämna där i Spanien.

Visa, Mastercard, Digicert

Jämför flera företag i Spanien och spara pengar
  • Vi jämför ca 50 olika uthyrningsbolag/biluthyrare i Spanien.
  • Inga dolda avgifter när du hyr en bil via autospain.se.
  • Priser där allt ingår, inkl. försäkring och skatt* FAQ >>
  • 24-timmars kundservice via mejl, telefon och via Internet i Horta-Guinardó.
  • Säker krypterad betalning. Fritextsökning, sök efter orter, flygplatser, öar mm.
  • Bra priser på alla biltyper, inklusive lyxkategori-bilar, sportbilar, minibussar och automatväxlade bilar. Jämför även priser på månadshyra och långtidshyra av bil samt all inclusive biluthyrning och hyrbil envägs dvs hämta här lämna där i Spanien.

Biluthyrning i Horta-Guinardó - Jämför priser på hyra bil innan du bokar!

Jämför hyrbilar och hyra av fordon från flera bolag i stadsdelen Horta-Guinardó i Spanien. Vi jämför stora som små bolag och hittar det bästa priset på biluthyrning på alla typer av bilar.

Enkel och säker hyrbilsbokning via nätet och online. Sök efter stad, flygplats etc och välj upphämtningsplats, sökningen letar efter alla typer av objekt. Billiga hyrbilar vid Horta-Guinardós resecentrum, tågstationer (Barcelona-Clot-Aragó, Barcelona – Passeig de Gracia, Barcelona Estació de França, Barcelona-Torre del Baro, Barcelona-Sants Järnvägsstation, Sant Adrià de Besòs och Montcada Bifurcacio) och flygplatser som Sabadell flygplats, Barcelona–El Prat flygplats, Girona–Costa Brava flygplats och Reus flygplats och hamnar och färjeterminaler som ligger nära är Olympic Port, Rambla de Mar. Bilhyra där allt ingår, inga dolda kostnader samt gratis avbokning/ändring fram till 24 timmar innan bilen skall hämtas ut. På plats finns företag och biluthyrare som Sixt på Carrer Daragó 54, Avant Car på Carrer de Siracusa 39 51, Europcar på Carrer de Viladomat 214, Avis Venta de Vehículos på Carrer de Còrsega 295, Hertz Diagonal Sarria på Avinguda Diagonal 622, Hertz på Carrer de Viriat 45, Budget C Còrsega på Carrer de Còrsega 293 295, Avis A på Carrer de Còrsega 293, Europcar på Carrer de Badajoz 168, Enterprise på Carrer de Muntaner 45, Europcar på Gran Via de Les Corts Catalanes 680 mfl.

Horta-Guinardó (Distrito de Horta-Guinardó, Distrito Horta-Guinardó) är en stadsdel som ligger i kommunen Província de Barcelona, regionen Katalonien, Spanien. Är en del av en större stad. 9:e största stadsdelen när det gäller invånare i regionen och Spaniens 47:e största stad/stadsdel. Orten ligger ca 166 m över havet. Närliggande andra större städer / orter är Barcelona (ca 1621500 inv), Eixample (ca 266500 inv) och L’Hospitalet de Llobregat (ca 257000 inv). Planerar ni att stanna länge och fira semester så finns det saker att göra och uppleva. Vi tipsar även om vilka företag som man kan hyra ifrån i Província de Barcelona. la Garriga, el Parc i la Llacuna del Poblenou, Piera, el Congrés i els Indians, Lliçà d’Amunt, Sant Adrià de Besòs, Llefià, Santa Coloma de Gramenet och Santa Maria de Montcada är mindre förorter, byar och orter som är nära. Det bor ca 168 100 (2015) invånare i stadsdelen. Åka buss? Dessa hållplatser och stationer finns nära staden är Nord Busstation. Närliggande tunnelbanestationer är Joanic, Navas, Encants, Fabra i Puig, Lesseps, Vallcarca och Verdaguer, ligger på gångavstånd. Läs mer om vilka bolag som finns i landet.

Rekommendationer och tips på aktiviteter, upplevelser, museum, sevärdheter, evenemang, platser och resmål i Horta-Guinardó som du kan besöka under din vistelse. Casa Museu Gaudí och Gaudí Experiencia ligger i närheten. Kanske en dag på stadens museum och konsthallar? Statyer och monument över intressanta historiska händelser och personer som Sant Pau Hospital. Plaça del Nen de la Rutlla är sevärda större öppna platser och torg som ligger centralt och lämpar sig för en dag att flanera och spatsera. Club de Golf de San Cugat 9 km och Club de Golf Vallromanes 16 km är några golfbanor som ligger i närheten av stan. Golfresa och hyra bil?

Catalunya en Miniatura, Indoor Karting Barcelona och Tibidabo är temaparker, vattenparker eller nöjesparker som ligger i närheten. Om ni letar efter upplevelser och aktiviteter för familjen. Ägna en dag att titta på djur? Zoo, aquarium, tropicarium, terrarium, tropikhus och djurparker som ligger i närheten är Aquarium Barcelona och Zoo de Barcelona. Vinresa till Horta-Guinardó? Vingårdar och vinproducenter som ligger nära stadsdelen är t.ex. Ramon Canals, Masia Can Calopa de Dalt och Caves Montau de Sadurní. Bunkers del Carmel är historiska ruiner av byggnader och objekt värda att se och studera. För att se och uppleva musik, shower och teater i city området rekommenderas Almeria Teatre.

Trädgårdarna Menéndez y Pelayo och Jardins d’Hiroshima ligger i city om ni vill uppleva parker och trädgårdar, som rekommenderas av oss. Park Guinardó, Park les Aigües och Park Güell är sevärda parker, grönområden och planteringar för rekreation och ta det lugnt. Platja de la Nova Mar Bella, Platja de Badalona, Platja del Besòs, Platja de la Barceloneta, Platja de la Mar Bella, Platja de Sant Sebastià och Platja de Sant Miquel är stränder som ligger nära. Om ni vill slappa och sola på stranden några dagar.

Biluthyrning och hyra bil billigt vid flygplatser i närheten

Biluthyrning och hyra bil billigt vid flygplatser i närheten: Hyrbil där allt ingår Barcelona-El Prat flygplats, Hyrbil Sabadell flygplats och Hyrbilar Reus flygplats. Billiga stadsjeepshyror i Horta-Guinardó.

Vanliga frågor om biluthyrning i Horta-Guinardó

Vilka är de billigaste biluthyrningsföretagen i Spanien och Horta-Guinardó?

Under de senaste 14 dagarna hittades de billigaste bilarna i Spanien hos Dickmanns, Class Rent a Car, CICAR, OK Rent a Car, Solmar, Drivalia, Orcar Canarias och Cooltra Scooter via Autospain.se. Det är vanligtvis billigast att hyra en bil i Horta-Guinardó än vid närliggande flygplatser. Det lönar sig dock alltid att jämföra priset mellan flygplatserna och närliggande städer innan du bokar din bil. I Horta-Guinardó kan du hyra en bil för € 12 - 27 per dag, beroende på säsong och biltyp.

Vilka olika biltyper kan jag hyra i Horta-Guinardó?

Utbudet av hyrbilar varierar under säsongen men vanligtvis kan du hyra typer som t.ex. suv, fullstor elit, fyrhjuling, standard, lastbil, cabriolet, cabriolet, mini, sportbil, elbilar, medel lastbil, terrängbil, medium suv, moped, lyxbil, mellanstor elit, kombi, stor lastbil, exotiska bilar, 7 sätes minibuss, liten, 5 sätes minibuss, liten elit, sportbil, ekonomisk elit, fullstor, premium, cabriolet, ekonomisk, liten, mellanstor, herrgårdsvagn, flyttbil, lyxbil, liten suv, hybridbilar, specialbilar, kompakt elit, mini, 9 sätes minibuss, kompakt, minibuss i Horta-Guinardó via autospain.se.

Vilka bolag finns i Horta-Guinardó?

I närheten och i Horta-Guinardó finns hyrbilsföretag som Budget C Còrsega på Carrer de Còrsega 293 295, Europcar på Carrer de Badajoz 168, Avis Venta de Vehículos på Carrer de Còrsega 295, Avant Car på Carrer de Siracusa 39 51, Europcar på Gran Via de Les Corts Catalanes 680, Europcar på Carrer de Viladomat 214, Avis A på Carrer de Còrsega 293, Hertz på Carrer de Viriat 45, Sixt på Carrer Daragó 54, Hertz Diagonal Sarria på Avinguda Diagonal 622, Enterprise på Carrer de Muntaner 45 mfl. Det finns ca 11 uthyrningsplatser/företag i staden.

Ungefär vad kostar det att hyra en bil i Horta-Guinardó?

Att hyra en mindre bil i Horta-Guinardó kostar från ca € 12 per dag och uppåt, beroende på säsong och utbud. En normalstor bil kostar från ca € 27 per dag. Ibland kan du hitta billigare beroende på säsong. Oftast ingår följande i bilhyran när du bokar via autospain.se: självriskeliminering, flygplatsavgifter, försäkringsskydd mot skadeståndsansvar, skatter, obegränsad körsträcka och assistans vid problem. Observera att kostnader som ingår kan variera beroende på biluthyrare och land. Biluthyraren kan också be dig om en depositionsavgift eller självrisk vid hyrdisken. Se till att kontrollera hyresvillkoren vid bokningen. Priset är baserat på en veckohyra i 7 dagar och en hyrbil där allt ingår.

Tillkommer det ytterligare avgifter för avlämning på en annan ort än Horta-Guinardó?

När du gör en sökning hos Autospain.se där avlämningsplatsen skiljer sig från Horta-Guinardó, kommer alla tillämpliga enkelvägsavgifter att inkluderas i det pris som visas på vår webbplats. Därför är det viktigt att inkludera rätt hämtnings- och avlämningsplats för att se till att du har en översikt över kostnaden med envägsavgiften inkluderad. Det är möjligt att envägsavgiften inte ingår i förskottsbetalningen och måste betalas när du ankommer till uthyrarens kontor men den kommer fortfarande att ingå i den totala priset som visas när du bokar. Om envägsavgiften betalas på plats när du ankommer kommer detta att anges i under Betalningar under bokningsprocessen och på din kupong. Du kan istället välja att lämna tillbaka bilen på t.ex. flygplatser som Zaragoza flygplats, Barcelona-El Prat flygplats, Sevilla-San Pablo flygplats, Valencia flygplats, Málaga-Costa del Sol flygplats, Murcia-Corvera flygplats, Gran Canaria flygplats och Madrid-Barajas flygplats, mfl.

Ungefär vad kostar det att hyra bil under en längre tid som en månad i Horta-Guinardó?

Genomsnittligt kostar en mindre hyrbil i Horta-Guinardó ca. € 336 per månad (€ 12 per dag). En normalstor bil kostar från ca € 756 per månad. Priset är baserat på en månadshyra i 28 dagar. Vi erbjuder all inclusive biluthyrning med fria mil/fri körsträcka.

Vilket är det bästa hyrbilsföretaget i Spanien och Horta-Guinardó?

Baserat på recensioner och betyg hos autospain.se är de bästa biluthyrningsföretagen i Spanien: Thrifty, Hertz, Sixt, Budget, National, Alamo, Europcar och Avis. De stora företagen har ofta kontor i stan och vid flygplatserna.

Ungefär vad kostar en hyrbil i en vecka i Horta-Guinardó?

Genomsnittligt kostar en mindre hyrbil i Horta-Guinardó ca. € 84 per vecka (€ 12 per dag). En normalstor bil kostar från ca € 189 per vecka. Priset är baserat på en veckohyra i 7 dagar.

Kan jag boka en hyrbil utan kreditkort i Horta-Guinardó?

Ja, du kan göra en bokning utan kreditkort i Horta-Guinardó hos autospain.se. Notera dock att även om du väljer att betala med betalkort, måste du ange ett giltigt kreditkort i förarens namn vid hämtningen av bilen, eftersom biluthyraren kräver ett kreditkort att dra depositionsavgiften från. Kreditkort som godtas vid upphämtningen är MasterCard, Visa och i vissa fall American Express.

Hur kan jag hitta en hyrbil nära mig i Horta-Guinardó?

Gör en sökning efter Horta-Guinardó. Ta sen en koll på vår karta över biluthyrningsbolag för att hitta de bästa hyrbilarna i närheten av dig från företag som Europcar på Carrer de Badajoz 168, Hertz Diagonal Sarria på Avinguda Diagonal 622, Europcar på Gran Via de Les Corts Catalanes 680, Enterprise på Carrer de Muntaner 45, Avant Car på Carrer de Siracusa 39 51, Sixt på Carrer Daragó 54, Europcar på Carrer de Viladomat 214, Hertz på Carrer de Viriat 45 mfl.

Vilka tillval finns det i Horta-Guinardó?

Tillgången på tillval beror på biluthyraren och kan inte garanteras i Horta-Guinardó, även om de har bokats online. Följande tillägg kan bokas via Autospain.se, ytterligare förare, bälteskudde, bilbarnstol, babyskydd, GPS – satellitnavigeringssystem, skidräcke, uppsättning med snökedjor, vinterdäck, wi-fi-åtkomst, bagage-/takräcke. Observera att de flesta tillval inte ingår i hyrespriset och kan köpas vid bokningen eller vid hyrdisken i Horta-Guinardó. Kostnaden för tillval anges vid bokningen under hyresvillkoren.

Hyrbilsbolag vi jämför i Horta-Guinardó, Spanien

När du letar efter en hyrbil i staden Horta-Guinardó jämför autospain.se och letar biluthyrning från t.ex. dessa olika företag: Drivalia, Keddy By Europcar, Europcar, Wiber, Orcar Canarias, CICAR, Record, Avis, AutoReisen, TopCar, Firefly, Centauro, Autos Menorca, OK Rent a Car, Atesa, Hertz Dream Collection, Malco Rent a Car, Dollar, Canarias.com, Hertz, Maggiore, Rhodium, Solmar, Sixt, King Rent, Surprice, Niza, Autoclick, Owners Cars, Class Rent a Car, Dickmanns, Orlando, Thrifty, Budget, Cooltra Scooter, Autos Valls, Enterprise, Nomadcar, Marbesol, Goldcar, Hiper Rent a car, Alamo, Faycan, ClickRent, Delpaso, InterRent, National, La Palma 24, Autos Aguirre och Flizzr. Störst utbud av hyrbilar hittar du oftast vid flygplatser som Barcelona El Prat Josep Tarradellas flygplats, Sabadell flygplats, Reus Tarragona flygplats och Girona-Costa Brava flygplats. De stora bolagen har oftast kontor i anslutning till flygplatsen.

Hyra bil & bilhyra Horta-Guinardó betyg, recensioner & omdömen