Jämför priser på att hyra bil & biluthyrning i Logroño

Prisjämförelse på att hyra bil i staden Logroño, regionen La Rioja, Spanien på nätet. Sök och boka biluthyrning i tre steg. När du söker och bokar en hyrbil via oss är det inga problem vid uthämtning vid ankomst. I priset ingår fri körsträcka, obligatoriska försäkringar och flygplatsavgifter, lokala skatter och avgifter mm. Jämför biluthyrare som Budget, Europcar, Avis, Hertz, Thrifty, Sixt mfl. Autospain.se kan hjälpa dig att söka efter hyrbilar.

Priser från kända företag men även små lokala i Logroño

Jämför biluthyrningsföretag Logroño

Hur man söker på Autospain.se!

Söktips! Sök efter ort eller flygplats och välj destination i listan. En sökning efter land eller t.ex. ö listar de största flygplatserna. Sök och boka i god tid om du vill ha en extra stor bil och/eller extra alternativ som tex sittkudde, barnstol, spädbarnstol, gps, dragkrok, takräcke mm. Jämför även priser på långtidshyra och månadshyra av bil och hyrbil och biluthyrning envägs dvs hämta här lämna där i Spanien.

Visa, Mastercard, Digicert

Jämför flera företag i Spanien och spara pengar
  • Vi jämför ca 50 olika uthyrningsbolag/biluthyrare i Spanien.
  • Inga dolda avgifter när du hyr en bil via autospain.se.
  • Priser där allt ingår, inkl. försäkring och skatt* FAQ >>
  • 24-timmars kundservice via mejl, telefon och via Internet i Logroño.
  • Säker krypterad betalning. Fritextsökning, sök efter orter, flygplatser, öar mm.
  • Bra priser på alla biltyper, inklusive lyxkategori-bilar, sportbilar, minibussar och automatväxlade bilar. Jämför även priser på månadshyra och långtidshyra av bil samt biluthyrning och hyrbil envägs dvs hämta här lämna där..

Biluthyrning i Logroño - Jämför priser på hyra bil innan du bokar!

Vi har enkel och säker bokning av hyrbil via nätet och online. Enkel bilhyra där allt ingår, inga dolda kostnader samt gratis avbokning och ändring upp till 24 tim innan din bil ska hämtas. Sök och välj destination, sök på land, stad etc och välj från listan. Hyra bil billigt vid Logroños järnvägsstationer (Logroño Järnvägsstation och Agoncillo), resecentrum och flygplatser som Logroño-Agoncillo flygplats, Vitoria flygplats och Pamplona flygplats, RJL.

Vi jämför priser på hyrbilar och biluthyrning från flera företag i staden Logroño, Spanien. Att jämföra hyrbil online kan vara mycket lönsamt, många mindre bolag kan annars bara bokas på plats. Hitta de bästa priserna på hyrbilar på nätet. Centralt ligger biluthyrare och företag som Europcar på Estacion de Tren Avenida de Colón 83, Alamo på Estación de Tren Avenida de Colón 83, Budget España på Avenida de Colón 83, National på Estación de Tren Avenida de Colón 83, Avis Estación de Tren på Estación de Tren Avenida de Colón 83, Enterprise på Estacion de Tren Avenida de Colón 83, Hertz på Auto Urbion Car Dealer Avenida de 64 mfl.

Logroño (Logronyo) ligger i kommunen Provincia de La Rioja, regionen La Rioja, Spanien och är en stad. Är residensstad i regionen. Är 1:e största staden när det gäller invånare i regionen och Spaniens 55:e största ort/stadsdel. Invånarantalet uppgick år 2015 till ca 152 100. Närliggande andra större städer / orter är Vitoria (ca 235700 inv), Miranda de Ebro (ca 39300 inv) och Calahorra (ca 24800 inv). Arnedo, Estella-Lizarra, Haro, Tafalla, Oñati, Varea, Oion / Oyón, El Cortijo och Assa är små orter, förorter och byar som ligger nära. Orten ligger ca 389 mvh. Oavsett hur länge du planerar att stanna så finns det saker att uppleva och göra. Vi tipsar också om vilka bolag man hyra ifrån i staden. Åka buss? Dessa hållplatser och stationer finns nära staden är Logroño Busstation. Vi tipsar även om vilka företag som man kan hyra ifrån i Provincia de La Rioja.

Stanna länge i Logroño? Lite förslag på museum, aktiviteter, evenemang, sevärdheter, upplevelser, resmål och platser som kan vara värda att besöka under din resa. Chabola de La Hechicera är fascinerande historiska platser och arkeologiska sevärdheter nära Logroño. Promenera till Concatedral de Sta María de La Redonda, Kyrka Santa María de Palacio, Iglesia Parroquial de (Församlingskyrka) la Asuncion de Maria och Kyrka San Bartolomé, vilket är några fina kyrkor och katedraler som ligger centralt. Några museum och konsthallar som kan rekommenderas är Casa de las Ciencias.

Vinresa till Spanien? Vingårdar och vinproducenter som ligger nära Logroño är t.ex. Valdemar, El Coto de Rioja, Marqués de Murrieta, Viña Real, Faustino och Bodegas Campo Viejo. Plaza del Mercado och Plaza Darmstadt är sevärda större öppna platser och torg som ligger centralt. För att titta och uppleva fotboll, sport och konserter mm finns Palacio de los Deportes de La Rioja och Stadion Las Gaunas. Ett besök på stadens amfiteatrar och/eller arenor kan ske på Plaza de Toros de La Ribera. Varför inte besöka Sala Gonzalo de Berceo, Teater Bretón de los Herreros och Casa de la Danza, för att uppleva och se musik, teater och shower nära Logroño.

Uppleva en vacker botanisk trädgård? Rosalía de Castro Logroño ligger på gångavstånd. Sköna och vackra grönområden, parker och planteringar Park Espolón, Gaunas Park, Concordia Park och La Ribera Park, värda att se. Golfresa och hyra bil? El Campo de Logroño 5 km och Club de Golf Sojuela 15 km är några golfbanor som ligger i närheten av stan.

Biluthyrning och hyra bil billigt vid flygplatser i närheten

Biluthyrning och hyra bil billigt vid flygplatser i närheten: Hyrbil Bilbao flygplats, Hyra bil Vitoria flygplats och Hyra bil Pamplona flygplats. Billiga stadsjeepshyror i Logroño.

Vanliga frågor om att biluthyrning i Logroño

Kan jag boka en hyrbil utan kreditkort i Logroño?

Ja, du kan göra en bokning utan kreditkort i Logroño hos autospain.se. Notera dock att även om du väljer att betala med betalkort, måste du ange ett giltigt kreditkort i förarens namn vid hämtningen av bilen, eftersom biluthyraren kräver ett kreditkort att dra depositionsavgiften från. Kreditkort som godtas vid upphämtningen är MasterCard, Visa och i vissa fall American Express.

Ungefär vad kostar det att hyra bil under en längre tid som en månad i Logroño?

Genomsnittligt kostar en mindre hyrbil i Logroño ca. € 364 per månad (€ 13 per dag). En normalstor bil kostar från ca € 840 per månad. Priset är baserat på en månadshyra i 28 dagar.

Ungefär vad kostar en hyrbil i en vecka i Logroño?

Genomsnittligt kostar en mindre hyrbil i Logroño ca. € 91 per vecka (€ 13 per dag). En normalstor bil kostar från ca € 210 per vecka. Priset är baserat på en veckohyra i 7 dagar.

Vilka bolag finns i Logroño?

I närheten och i Logroño finns hyrbilsföretag som Budget España på Avenida de Colón 83, National på Estación de Tren Avenida de Colón 83, Avis Estación de Tren på Estación de Tren Avenida de Colón 83, Enterprise på Estacion de Tren Avenida de Colón 83, Hertz på Auto Urbion Car Dealer Avenida de 64, Europcar på Estacion de Tren Avenida de Colón 83, Alamo på Estación de Tren Avenida de Colón 83 mfl. Det finns ca 7 uthyrningsplatser/företag i staden.

Vilka är de billigaste biluthyrningsföretagen i Spanien och Logroño?

Under de senaste 14 dagarna hittades de billigaste bilarna i Spanien hos Atesa, Owners Cars, Hiper Rent a car, Orlando, Wiber, Autos Valls, TopCar och ClickRent via Autospain.se. Det är vanligtvis billigast att hyra en bil i Logroño än vid närliggande flygplatser. Det lönar sig dock alltid att jämföra priset mellan flygplatserna och närliggande städer innan du bokar din bil. I Logroño kan du hyra en bil för € 13 - 30 per dag, beroende på säsong och biltyp.

Tillkommer det ytterligare avgifter för avlämning på en annan ort än Logroño?

När du gör en sökning hos Autospain.se där avlämningsplatsen skiljer sig från Logroño, kommer alla tillämpliga enkelvägsavgifter att inkluderas i det pris som visas på vår webbplats. Därför är det viktigt att inkludera rätt hämtnings- och avlämningsplats för att se till att du har en översikt över kostnaden med envägsavgiften inkluderad. Det är möjligt att envägsavgiften inte ingår i förskottsbetalningen och måste betalas när du ankommer till uthyrarens kontor men den kommer fortfarande att ingå i den totala priset som visas när du bokar. Om envägsavgiften betalas på plats när du ankommer kommer detta att anges i under Betalningar under bokningsprocessen och på din kupong. Du kan istället välja att lämna tillbaka bilen på t.ex. flygplatser som Valencia flygplats, Sevilla-San Pablo flygplats, Murcia-Corvera flygplats, Madrid-Barajas flygplats, Gran Canaria flygplats, Zaragoza flygplats, Barcelona-El Prat flygplats och Málaga-Costa del Sol flygplats, mfl.

Hur kan jag hitta en hyrbil nära mig i Logroño?

Gör en sökning efter Logroño. Ta sen en koll på vår karta över biluthyrningsbolag för att hitta de bästa hyrbilarna i närheten av dig från företag som Budget España på Avenida de Colón 83, National på Estación de Tren Avenida de Colón 83, Avis Estación de Tren på Estación de Tren Avenida de Colón 83, Enterprise på Estacion de Tren Avenida de Colón 83, Hertz på Auto Urbion Car Dealer Avenida de 64, Europcar på Estacion de Tren Avenida de Colón 83, Alamo på Estación de Tren Avenida de Colón 83 mfl.

Vilka olika biltyper kan jag hyra i Logroño?

Utbudet av hyrbilar varierar under säsongen men vanligtvis kan du hyra typer som t.ex. mellanstor elit, ekonomisk elit, minibuss, hybridbilar, lyxbil, kompakt, standard, medel lastbil, specialbilar, lyxbil, 5 sätes minibuss, mini, kombi, mini, 9 sätes minibuss, stor lastbil, kompakt elit, moped, flyttbil, cabriolet, sportbil, fullstor, exotiska bilar, liten elit, mellanstor, terrängbil, elbilar, sportbil, ekonomisk, cabriolet, herrgårdsvagn, liten, premium, 7 sätes minibuss, lastbil, fullstor elit, liten, medium suv, liten suv, cabriolet, fyrhjuling, suv i Logroño via autospain.se.

Ungefär vad kostar det att hyra en bil i Logroño?

Att hyra en mindre bil i Logroño kostar från ca € 13 per dag och uppåt, beroende på säsong och utbud. En normalstor bil kostar från ca € 30 per dag. Ibland kan du hitta billigare beroende på säsong. Oftast ingår följande i bilhyran när du bokar via autospain.se: självriskeliminering, flygplatsavgifter, försäkringsskydd mot skadeståndsansvar, skatter, obegränsad körsträcka och assistans vid problem. Observera att kostnader som ingår kan variera beroende på biluthyrare och land. Biluthyraren kan också be dig om en depositionsavgift eller självrisk vid hyrdisken. Se till att kontrollera hyresvillkoren vid bokningen. Priset är baserat på en veckohyra i 7 dagar.

Vilka tillval finns det i Logroño?

Tillgången på tillval beror på biluthyraren och kan inte garanteras i Logroño, även om de har bokats online. Följande tillägg kan bokas via Autospain.se, ytterligare förare, bälteskudde, bilbarnstol, babyskydd, GPS – satellitnavigeringssystem, skidräcke, uppsättning med snökedjor, vinterdäck, wi-fi-åtkomst, bagage-/takräcke. Observera att de flesta tillval inte ingår i hyrespriset och kan köpas vid bokningen eller vid hyrdisken i Logroño. Kostnaden för tillval anges vid bokningen under hyresvillkoren.

Hyrbilsbolag vi jämför i Logroño, Spanien

När du ska hyra en bil i staden Logroño jämför autospain.se och hittar billiga hyrbilar från t.ex. följande olika biluthyrningsföretag: Enterprise, Goldcar, Orcar Canarias, InterRent, Thrifty, Faycan, Record, Orlando, Alamo, Hertz, Centauro, Class Rent a Car, Keddy By Europcar, Surprice, Hertz Dream Collection, Nomadcar, Solmar, King Rent, Autos Valls, Autoclick, Budget, Sixt, AutoReisen, Marbesol, Niza, Canarias.com, Atesa, Europcar, National, Avis, TopCar, Firefly, Dollar, Owners Cars, Rhodium, Hiper Rent a car, Dickmanns, Cooltra Scooter, ClickRent, Drivalia, Wiber, Maggiore, Delpaso, Autos Menorca, OK Rent a Car, La Palma 24, Autos Aguirre, Malco Rent a Car, CICAR och Flizzr. Störst utbud av hyrbilar hittar du oftast vid flygplatser som Vitoria-Gasteiz Foronda flygplats, Pamplona-Nóain Navarre flygplats och Logroño-Agoncillo La Rioja flygplats. De stora bolagen har oftast kontor i anslutning till flygplatsen.

Hyra bil & bilhyra Logroño betyg, recensioner & omdömen