Jämför priser på att hyra bil & biluthyrning i Malgrat de Mar

Prisjämförelse på att hyra bil i staden Malgrat de Mar, regionen Katalonien, Spanien på nätet. Sök och boka biluthyrning i tre steg. När du söker och bokar en hyrbil via oss är det inga problem vid uthämtning vid ankomst. I priset ingår fri körsträcka, obligatoriska försäkringar och flygplatsavgifter, lokala skatter och avgifter mm. Autospain.se kan hjälpa dig att söka efter hyrbilar.

Priser från kända företag men även små lokala i Malgrat de Mar

Jämför biluthyrningsföretag Malgrat de Mar

Hur man söker på Autospain.se!

Söktips! Sök efter ort eller flygplats och välj destination i listan. En sökning efter land eller t.ex. ö listar de största flygplatserna. Sök och boka i god tid om du vill ha en extra stor bil och/eller extra alternativ som tex sittkudde, barnstol, spädbarnstol, gps, dragkrok, takräcke mm. Jämför även priser på långtidshyra och månadshyra av bil och hyrbil och biluthyrning envägs dvs hämta här lämna där i Spanien.

Visa, Mastercard, Digicert

Jämför flera företag i Spanien och spara pengar
  • Vi jämför ca 50 olika uthyrningsbolag/biluthyrare i Spanien.
  • Inga dolda avgifter när du hyr en bil via autospain.se.
  • Priser där allt ingår, inkl. försäkring och skatt* FAQ >>
  • 24-timmars kundservice via mejl, telefon och via Internet i Malgrat de Mar.
  • Säker krypterad betalning. Fritextsökning, sök efter orter, flygplatser, öar mm.
  • Bra priser på alla biltyper, inklusive lyxkategori-bilar, sportbilar, minibussar och automatväxlade bilar. Jämför även priser på månadshyra och långtidshyra av bil samt biluthyrning och hyrbil envägs dvs hämta här lämna där..

Biluthyrning i Malgrat de Mar - Jämför priser på hyra bil innan du bokar!

Vi har enkel och säker bokning av hyrbil via nätet och online. Enkel bilhyra där allt ingår, inga dolda kostnader samt gratis avbokning och ändring upp till 24 tim innan din bil ska hämtas. Sök och välj destination, sök på land, stad etc och välj från listan. Hyra bil billigt vid Malgrat de Mars järnvägsstationer (Malgrat de Mar, Estaciò de Santa Susanna, Pineda de Mar, Calella, Sant Pol de Mar, Hostalric Station och Maçanet-Massanes), resecentrum och flygplatser som Girona–Costa Brava flygplats, Sabadell flygplats och Barcelona–El Prat flygplats och hamnar och färjeterminaler som ligger nära är Port de Blanes.

Här kan du jämföra priser på hyrbilar och biluthyrning från flera företag i staden Malgrat de Mar, Spanien. Hitta de bästa priserna på hyrbilar på nätet. Att jämföra hyrbil online kan vara mycket lönsamt, många mindre bolag kan annars bara bokas på plats. För att hitta bästa priset jämför vi följande biluthyrare och bolag i närheten: Thrifty, Sixt, Avis, Alamo, Budget, Hertz, Enterprise, InterRent, Keddy By Europcar, National, Europcar mfl.

Malgrat de Mar är ett samhälle i kommunen Província de Barcelona, området Katalonien, Spanien. Är en tätort i området. 116:e största staden när det gäller invånare i regionen och Spaniens 507:e största stadsdel/ort. Små byar, orter och förorter som ligger nära är la Garriga, el Parc i la Llacuna del Poblenou, el Congrés i els Indians, Lliçà d’Amunt, Canet de Mar, La Llagosta, Torelló, Sant Genís de Palafolls, Valmanyá, Hortsavinyà och Fogars de Tordera. Oavsett hur länge du planerar att stanna så finns det saker att uppleva och göra. Vi tipsar också om vilka bolag man hyra ifrån i staden. Har en folkmängd på ca 18 500 (2015). Barcelona (ca 1621500 inv), Eixample (ca 266500 inv) och L’Hospitalet de Llobregat (ca 257000 inv) är andra större orter, städer som ligger nära. Staden ligger ca 9 meter över havet. Vi tipsar även om vilka företag som man kan hyra ifrån i Província de Barcelona.

Förslag på sevärdheter, museum, aktiviteter, evenemang, upplevelser, platser och resmål som kan vara värda att besöka under din resa till Malgrat de Mar. Varför inte besöka Sis-b och La Siesta, för att uppleva och se musik, teater och shower nära Malgrat de Mar. I centrum finns nya som gamla intressanta slott att titta på, som t.ex. Castillo de (Slott/borg) san joan och Castell de (Slott/borg) Santa Florentina. Besök gärna sevärda gamla fästningar, borgar och fort som t.ex. Palafolls – Castell. Är ni intresserad av historia och arkeologi? I närheten finns följande intressanta platser, Castillo de (Slott/borg) Tossa de Mar. Spännande fornminnen, kulturminnen, forntida lämningar och äldre byggnader som kan vara värda att svänga förbi är, Recinte emmurallat de la Vila Vella.

Om ni vill sola och bada kan ett besök vid följande stränder rekommenderas Platja de s’Abanell, Platja dels Pins, Platja de Malgrat, Platja de Pineda, Platja de Blanes och Cala de Sant Francesc. Museum och konsthallar som ligger i Malgrat de Mar och kan vara intressanta är Sala de exposiciones Nugué i Camps. Ruinen la antigua Iglesia Gótica de Sant Vicenç är historiska ruiner av byggnader och objekt värda att se och studera. Parc Aquàtic Water World och Marineland Catalunya är närliggande vattenparker, nöjesparker eller temaparker. Om ni t.ex. är sugna på aktiviteter och upplevelser med barnen.

Om tid finns kan ett besök på följande kyrkor eller katedraler rekommenderas Kyrka St Nicolau. Utsiktspunkten Cala Vinyeta y Cala D’en Pere, El castell och Utsiktspunkten Platja de La Roca Grossa ligger på gångavstånd från centrum för att få en överblick över hela staden. Park polivalent Francesc Macià är sköna och vackra grönområden, parker och planteringar värda att se. Åka på en golfresa och letar efter banor? Golfbanorna, Club de Golf Llavaneras 23 km, Club de Golf Angel de Lloret 9 km, Club de Golf Handicap 1 22 km och Golf Sant Vicenç de Montalt 21 km är närbelägna orten.

Närliggande destinationer, Malgrat de Mar

Biluthyrning och hyra bil billigt vid flygplatser i närheten: Billig bilhyra Girona-Costa Brava flygplats, Billig biluthyrning Sabadell flygplats och Billiga hyrbilar Barcelona-El Prat flygplats. Lyxuthyrningserbjudanden i Malgrat de Mar. Billig biluthyrning och hyrbilar i städer i närheten: Biluthyrning Pineda de Mar, Hyra bil billigt Blanes, Sök efter hyrbil Tordera, Calella och Lloret de Mar. Enkel och billig bilhyra där allt ingår, inga dolda kostnader samt gratis avbokning och ändring upp till 24-48 tim innan din bil ska hämtas i Malgrat de Mar. Hyrbil och billig biluthyrning i städer i regionen: Billig hyrbil Barcelona, Hyra bil Eixample, Hyra bil L'Hospitalet de Llobregat, Sant Martí och Badalona.

Hyrbilsbolag vi jämför i Malgrat de Mar, Spanien

När du letar efter en bil att hyra i staden Malgrat de Mar jämför autospain.se och letar hyrbil från t.ex. dessa olika bolag: Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt och Thrifty. Störst utbud av hyrbilar hittar du oftast vid flygplatser som Girona-Costa Brava flygplats, Sabadell flygplats och Barcelona El Prat Josep Tarradellas flygplats. De stora bolagen har oftast kontor i anslutning till flygplatsen.

Hyra bil & bilhyra Malgrat de Mar betyg, recensioner & omdömen