Jämför priser på att hyra bil & biluthyrning i Santa Coloma de Gramenet

Prisjämförelse på att hyra bil i orten Santa Coloma de Gramenet, regionen Katalonien, Spanien på nätet. Sök och boka biluthyrning i tre steg. När du söker och bokar en hyrbil via oss är det inga problem vid uthämtning vid ankomst. I priset ingår fri körsträcka, obligatoriska försäkringar och flygplatsavgifter, lokala skatter och avgifter mm. Centralt ligger bolag och biluthyrare som Budget, Hertz, Europcar, Avis, Sixt, Thrifty mfl. Autospain.se kan hjälpa dig att söka efter hyrbilar.

Priser från kända företag men även små lokala i Santa Coloma de Gramenet

Jämför biluthyrningsföretag Santa Coloma de Gramenet

Hur man söker på Autospain.se!

Söktips! Sök efter ort eller flygplats och välj destination i listan. En sökning efter land eller t.ex. ö listar de största flygplatserna. Sök och boka i god tid om du vill ha en extra stor bil och/eller extra alternativ som tex sittkudde, barnstol, spädbarnstol, gps, dragkrok, takräcke mm. Jämför även priser på långtidshyra och månadshyra av bil och hyrbil och biluthyrning envägs dvs hämta här lämna där i Spanien.

Visa, Mastercard, Digicert

Jämför flera företag i Spanien och spara pengar
  • Vi jämför ca 50 olika uthyrningsbolag/biluthyrare i Spanien.
  • Inga dolda avgifter när du hyr en bil via autospain.se.
  • Priser där allt ingår, inkl. försäkring och skatt* FAQ >>
  • 24-timmars kundservice via mejl, telefon och via Internet i Santa Coloma de Gramenet.
  • Säker krypterad betalning. Fritextsökning, sök efter orter, flygplatser, öar mm.
  • Bra priser på alla biltyper, inklusive lyxkategori-bilar, sportbilar, minibussar och automatväxlade bilar. Jämför även priser på månadshyra och långtidshyra av bil samt biluthyrning och hyrbil envägs dvs hämta här lämna där..

Biluthyrning i Santa Coloma de Gramenet - Jämför priser på hyra bil innan du bokar!

Hyrbilar vid Santa Coloma de Gramenets resecentrum, tågstationer (Barcelona-Torre del Baro, Montcada Bifurcacio, Badalona, Sant Adrià de Besòs, Montcada I Reixac-Manresa, Montcada I Reixac-Santa Maria, Barcelona-Clot-Aragó och Montcada-Ripollet) och flygplatser som Sabadell flygplats, Barcelona–El Prat flygplats och Girona–Costa Brava flygplats och hamnar/färjeterminaler som Marina de Badalona, Port Fòrum. Bilhyra där allt ingår, inga dolda kostnader samt gratis avbokning/ändring fram till 24 timmar innan bilen skall hämtas ut. Enkel, billig och säker hyrbilsbokning via nätet och online. Sök efter stad, flygplats etc och välj upphämtningsplats, sökningen letar efter alla typer av objekt.

Vi jämför stora som små bolag och hittar det bästa priset på biluthyrning på alla typer av bilar. Jämför hyrbilar och hyra av fordon från flera bolag i orten Santa Coloma de Gramenet i Spanien. Centralt ligger bolag och biluthyrare som Avis på Carrer de Pallars 457, Enterprise på Subaru Carrer de Lacer 38 Pol Ind Les Guixeres, Entresprise på Carrer de la Ceràmica 23, Budget Forum på Carrer de Pallars 457, Avis på Avinguda del Marquès de Mont Roig 88 B, Hertz på Avinguda de la Comunitat Europea, Sixt på Passeig del Taulat 262 264 mfl.

Information om orten Santa Coloma de Gramenet, som ligger i kommunen Província de Barcelona, i regionen Katalonien, Spanien. 17:e största orten när det gäller antal invånare i området och landets 77:e största ort/samhälle. Har en folkmängd på ca 119 700 (2015). Omkringliggande större städer, orter är Barcelona (ca 1621500 inv), Eixample (ca 266500 inv) och L’Hospitalet de Llobregat (ca 257000 inv). Om du bara besöker Santa Coloma de Gramenet under dagen eller ska stanna en längre tid, så finns det en del att göra. Läs mer längre ner. Få även tips på lokala bolag. Mindre byar, orter och förorter som ligger nära är la Garriga, el Parc i la Llacuna del Poblenou, Piera, el Congrés i els Indians, Lliçà d’Amunt, Canet de Mar, Vallirana, Llefià, Sant Adrià de Besòs, La Vallençana och El Canyet. Staden ligger ca 39 meter över havet. Närliggande tunnelbanestationer är Fondo, Trinitat Vella, Torras i Bages, Fabra i Puig, la Pau, Besòs och Navas, ligger på gångavstånd. Åka buss? Dessa hållplatser och stationer finns nära staden är Nord Busstation. Läs mer om vilka bolag som finns i landet.

Lite förslag på evenemang, sevärdheter, museum, aktiviteter, upplevelser, platser och resmål i Santa Coloma de Gramenet som kan vara värda att besöka under din semester. Illa Fantasia, Indoor Karting Barcelona, Tibidabo och Karting Minilandia är närliggande vattenparker, nöjesparker eller temaparker. Om ni t.ex. är sugna på aktiviteter och upplevelser med barnen. Letar ni efter aquarium, tropikhus, djurparker, tropicarium, zoo och terrarium som ligger nära kan t.ex. Zoo de Barcelona och Aquarium Barcelona vara värda ett besök. Palau del Parlament de Catalunya, Pedralbes palats, Casa dels Dofins och Palau del Lloctinent är praktfulla och intressanta byggnader, villor och palats nära Santa Coloma de Gramenets centrum. Castell de (Slott/borg) Sant Marçal, Castell Ciuró, Montjuic Slott och Castell de (Slott/borg) Pallejà är nya och gamla slott som rekommenderas för ett besök och ligger i Santa Coloma de Gramenet. Behöver du en bil för en golfresa? Golfbanor som ligger i närheten av Santa Coloma de Gramenet, Real Club de Golf El Prat 18 km, Golf Sant Joan 14 km och Club de Golf Vallromanes 11 km.

Vingårdar och vinproducenter som ligger nära orten är t.ex. Masia Can Calopa de Dalt. Vinresa till Santa Coloma de Gramenet? Titta på sport eller träna? Sportplaner nära staden är Camp de Fútbol Municipal La Ferrería. Titta på gamla historiska ruiner som t.ex. Bunkers del Carmel och Ermita de Sant Miquel de l’Arn. Trädgårdarna Clot de la Mel, Trädgårdarna Gatcpac och Trädgårdarna la Segona República ligger i city om ni vill uppleva parker och trädgårdar, som rekommenderas av oss. Park Can Zam, Park Molinet och Park la Trinitat är sköna grönområden, parker och planteringar om ni vill ta det lugnt och ta en fika i gräset.

Besöka en konsthall eller ett museum? Museum och konsthallar som ligger i staden är Museum Ciències Naturals de Barcelona, Museum Badalona och Museu Torre Balldovina. Ligga på stranden och sola eller ta ett dopp i havet? Sandstränder i närheten är Platja de la Mar Bella, Platja del Besòs, Platja de Montgat, Platja de la Nova Mar Bella, Platja de la Barceloneta och Platja de Badalona. Sevärda torg eller större öppna platser, Placa Ferran de Sagarra, Plaça de la Palmera de Sant Martí och Plaça de Harry Walker som är närbelägna. Torre Barrina, Barrio de la Mogoda, Plaça del Rei och MUHBA Temple d’August ligger nära, om ni veta mer om regionens spännande historia och arkeologi. Spännande fornminnen, kulturminnen, forntida lämningar och äldre byggnader som kan vara värda att svänga förbi är, Puig Castellar, Poblat Iberic.

Handla lokalt på marknader som Marknad La Salut, Marknad Maignon och Marknad Llefià. Fynda prylar på stadens loppmarknad! Kyrka Santa Maria de Badalona, Parroquia de (Församlingskyrka) Santa Coloma Esglesia Major och Parròquia de (Församlingskyrka) Sant Antoni de Padua är vackra katedraler och kyrkor som ligger nära centrum. Sant Jeroni de la Murtra är kloster eller munkkloster/nunnekloster som är värd att se och ligger nära. Sugen på lite shopping? Stadens stora köpcentrum är t.ex. Diagonal Mar och La Maquinista.

Biluthyrning och hyra bil billigt vid flygplatser i närheten

Biluthyrning och hyra bil billigt vid flygplatser i närheten: Hyrbilar Barcelona-El Prat flygplats, Hyra bil Sabadell flygplats och Bilhyra Reus flygplats. Jämför hyra för vecka, en hel månad, en dag, antal dagar du önskar, långtid, weekend eller ett år i Santa Coloma de Gramenet.

Vanliga frågor om att biluthyrning i Santa Coloma de Gramenet

Vilka bolag finns i Santa Coloma de Gramenet?

I närheten och i Santa Coloma de Gramenet finns hyrbilsföretag som Enterprise på Subaru Carrer de Lacer 38 Pol Ind Les Guixeres, Sixt på Passeig del Taulat 262 264, Budget Forum på Carrer de Pallars 457, Hertz på Avinguda de la Comunitat Europea, Entresprise på Carrer de la Ceràmica 23, Avis på Avinguda del Marquès de Mont Roig 88 B, Avis på Carrer de Pallars 457 mfl. Det finns ca 7 uthyrningsplatser/företag i staden.

Tillkommer det ytterligare avgifter för avlämning på en annan ort än Santa Coloma de Gramenet?

När du gör en sökning hos Autospain.se där avlämningsplatsen skiljer sig från Santa Coloma de Gramenet, kommer alla tillämpliga enkelvägsavgifter att inkluderas i det pris som visas på vår webbplats. Därför är det viktigt att inkludera rätt hämtnings- och avlämningsplats för att se till att du har en översikt över kostnaden med envägsavgiften inkluderad. Det är möjligt att envägsavgiften inte ingår i förskottsbetalningen och måste betalas när du ankommer till uthyrarens kontor men den kommer fortfarande att ingå i den totala priset som visas när du bokar. Om envägsavgiften betalas på plats när du ankommer kommer detta att anges i under Betalningar under bokningsprocessen och på din kupong. Du kan istället välja att lämna tillbaka bilen på t.ex. flygplatser som Valencia flygplats, Zaragoza flygplats, Gran Canaria flygplats, Madrid-Barajas flygplats, Sevilla-San Pablo flygplats, Barcelona-El Prat flygplats, Málaga-Costa del Sol flygplats och Murcia-Corvera flygplats, mfl.

Ungefär vad kostar det att hyra en bil i Santa Coloma de Gramenet?

Att hyra en mindre bil i Santa Coloma de Gramenet kostar från ca € 13 per dag och uppåt, beroende på säsong och utbud. En normalstor bil kostar från ca € 30 per dag. Ibland kan du hitta billigare beroende på säsong. Oftast ingår följande i bilhyran när du bokar via autospain.se: självriskeliminering, flygplatsavgifter, försäkringsskydd mot skadeståndsansvar, skatter, obegränsad körsträcka och assistans vid problem. Observera att kostnader som ingår kan variera beroende på biluthyrare och land. Biluthyraren kan också be dig om en depositionsavgift eller självrisk vid hyrdisken. Se till att kontrollera hyresvillkoren vid bokningen. Priset är baserat på en veckohyra i 7 dagar.

Vilka är de billigaste biluthyrningsföretagen i Spanien och Santa Coloma de Gramenet?

Under de senaste 14 dagarna hittades de billigaste bilarna i Spanien hos Atesa, Autos Valls, Wiber, Orlando, Owners Cars, TopCar, ClickRent och Hiper Rent a car via Autospain.se. Det är vanligtvis billigast att hyra en bil i Santa Coloma de Gramenet än vid närliggande flygplatser. Det lönar sig dock alltid att jämföra priset mellan flygplatserna och närliggande städer innan du bokar din bil. I Santa Coloma de Gramenet kan du hyra en bil för € 13 - 30 per dag, beroende på säsong och biltyp.

Ungefär vad kostar det att hyra bil under en längre tid som en månad i Santa Coloma de Gramenet?

Genomsnittligt kostar en mindre hyrbil i Santa Coloma de Gramenet ca. € 364 per månad (€ 13 per dag). En normalstor bil kostar från ca € 840 per månad. Priset är baserat på en månadshyra i 28 dagar.

Hur kan jag hitta en hyrbil nära mig i Santa Coloma de Gramenet?

Gör en sökning efter Santa Coloma de Gramenet. Ta sen en koll på vår karta över biluthyrningsbolag för att hitta de bästa hyrbilarna i närheten av dig från företag som Enterprise på Subaru Carrer de Lacer 38 Pol Ind Les Guixeres, Sixt på Passeig del Taulat 262 264, Budget Forum på Carrer de Pallars 457, Hertz på Avinguda de la Comunitat Europea, Entresprise på Carrer de la Ceràmica 23, Avis på Avinguda del Marquès de Mont Roig 88 B, Avis på Carrer de Pallars 457 mfl.

Vilka olika biltyper kan jag hyra i Santa Coloma de Gramenet?

Utbudet av hyrbilar varierar under säsongen men vanligtvis kan du hyra typer som t.ex. liten suv, lyxbil, hybridbilar, mini, liten, cabriolet, suv, terrängbil, kombi, standard, stor lastbil, lyxbil, sportbil, moped, sportbil, 9 sätes minibuss, kompakt elit, fyrhjuling, fullstor elit, ekonomisk elit, fullstor, cabriolet, elbilar, medel lastbil, ekonomisk, kompakt, 7 sätes minibuss, specialbilar, liten, cabriolet, liten elit, mellanstor, flyttbil, exotiska bilar, medium suv, 5 sätes minibuss, mini, minibuss, mellanstor elit, lastbil, premium, herrgårdsvagn i Santa Coloma de Gramenet via autospain.se.

Kan jag boka en hyrbil utan kreditkort i Santa Coloma de Gramenet?

Ja, du kan göra en bokning utan kreditkort i Santa Coloma de Gramenet hos autospain.se. Notera dock att även om du väljer att betala med betalkort, måste du ange ett giltigt kreditkort i förarens namn vid hämtningen av bilen, eftersom biluthyraren kräver ett kreditkort att dra depositionsavgiften från. Kreditkort som godtas vid upphämtningen är MasterCard, Visa och i vissa fall American Express.

Ungefär vad kostar en hyrbil i en vecka i Santa Coloma de Gramenet?

Genomsnittligt kostar en mindre hyrbil i Santa Coloma de Gramenet ca. € 91 per vecka (€ 13 per dag). En normalstor bil kostar från ca € 210 per vecka. Priset är baserat på en veckohyra i 7 dagar.

Vilka extra kostnader kan tillkomma i Santa Coloma de Gramenet?

Observera att varje biluthyrare har sina egna bestämmelser gällande ytterligare kostnader, vilket kommer att framgå tydligt i hyresvillkoren vid bokningen av din bil i Santa Coloma de Gramenet hos Autospain.se. I allmänhet kan ytterligare kostnader tillkomma för: hämtning/avlämning utanför kontorstid, körning över landsgräns, hyra enkel resa, unga eller äldre förare samt vinterdäck. Alla ytterligare kostnader måste betalas direkt vid hyrdisken i Santa Coloma de Gramenet i lokal valuta.

Hyrbilsbolag vi jämför i Santa Coloma de Gramenet, Spanien

När du ska hyra bil i staden Santa Coloma de Gramenet jämför autospain.se och letar bilhyra från t.ex. dessa olika biluthyrningsföretag: Autos Valls, Centauro, Firefly, Owners Cars, Alamo, Thrifty, Record, Wiber, Enterprise, ClickRent, InterRent, Maggiore, Hertz Dream Collection, Hiper Rent a car, Goldcar, Niza, National, Canarias.com, Cooltra Scooter, Marbesol, Flizzr, Hertz, Surprice, Autos Aguirre, Keddy By Europcar, Class Rent a Car, AutoReisen, TopCar, CICAR, Dickmanns, Atesa, Dollar, Solmar, Budget, OK Rent a Car, La Palma 24, Avis, Autos Menorca, Sixt, Faycan, Malco Rent a Car, Drivalia, Orlando, Delpaso, Autoclick, King Rent, Europcar, Nomadcar, Orcar Canarias och Rhodium. Störst utbud av hyrbilar hittar du oftast vid flygplatser som Barcelona El Prat Josep Tarradellas flygplats, Sabadell flygplats, Reus Tarragona flygplats och Girona-Costa Brava flygplats. De stora bolagen har oftast kontor i anslutning till flygplatsen.

Hyra bil & bilhyra Santa Coloma de Gramenet betyg, recensioner & omdömen