Hyra bil billigt i Santiago de Compostela

Jämförelse av priser på hyrbilar i staden Santiago de Compostela, regionen Galicien, Spanien. Hos oss väntar inga otrevliga överraskningar när du ska hämta din hyrbil när du kommer fram till ditt resmål. Centralt ligger biluthyrare och företag som Thrifty, Sixt, Budget, Europcar, Avis, Hertz mfl. Alla priser hos på autospain.se inkluderar fri körsträcka, avgifter vid flygplatsen och nödvändiga försäkringar, lokala skatter och avgifter mm.

Priser från kända företag men även små lokala i Santiago de Compostela

autospain.se

Tips på hur du söker

Söktips! Sök efter ort eller flygplats och välj destination i listan. En sökning efter land eller t.ex. ö listar de största flygplatserna. Sök och boka i god tid om du vill ha en extra stor bil och/eller extra alternativ som tex sittkudde, barnstol, spädbarnstol, gps, dragkrok, takräcke mm. Jämför även priser på långtidshyra och månadshyra av bil och hyrbil och biluthyrning envägs dvs hämta här lämna där i Spanien.

Visa, Mastercard, Digicert

Jämför företag och spara pengar
  • Vi jämför ca 50 olika uthyrningsbolag/biluthyrare i Spanien
  • Inga dolda avgifter när du hyr en bil via autospain.se
  • Priser där allt ingår, inkl. försäkring och skatt* FAQ >>
  • 24-timmars kundservice via mejl, telefon och via Internet
  • Säker krypterad betalning. Fritextsökning, sök efter orter, flygplatser, öar mm
  • Bra priser på alla biltyper, inklusive lyxkategori-bilar, sportbilar, minibussar och automatväxlade bilar. Jämför även priser på månadshyra och långtidshyra av bil samt biluthyrning och hyrbil envägs dvs hämta här lämna där.

Billig biluthyrning i Santiago de Compostela - Jämför priser på hyra bil innan du bokar!

Hyrbil & biluthyrning i Santiago de CompostelaHyra bil vid Santiago de Compostelas järnvägsstationer (Santiago de Compostela Järnvägsstation, Estación de Sionlla, Osebe, Estación de Berdia, Estación de Berreo och Vedra-Ribadulla), resecentrum och flygplatser som Santiago de Compostela flygplats, A Coruña flygplats och Vigo-Peinador flygplats, SCQ. Vi har en enkel och säker bokning av hyrbil via nätet och online. Sök och välj destination, sök på land, stad etc och välj från listan. Enkel och billig bilhyra där allt ingår, inga dolda kostnader samt gratis avbokning och ändring upp till 24 tim innan din bil ska hämtas.

Hitta de bästa priserna på hyrbilar på nätet. Att jämföra online kan vara mycket lönsamt, många mindre bolag kan annars bara bokas på plats. Jämför priser på hyrbilar och biluthyrning från flera företag i staden Santiago de Compostela, Spanien. Centralt ligger bolag och biluthyrare som Sixt på Calle Fernando Iii el Santo 43, Hertz la Galuresa Estación de Servicio de Repsol på Avenida de Romero Donallo, Hertz Leroy Merlin på Camilo Jose Cela, Enterprise på Estacion de Tren Avenida de Lugo 2, Alamo på Estación de Tren Avenida de Lugo 2, Avis på Estación de Tren Horreo, Budget España på Hórreo, National på Estación de Tren Avenida de Lugo 2, Europcar Estación de Tren på Estacion de Tren Horreo S N Edf Renfe, Go Rental på Avenida de Lugo 139 mfl.

Santiago de Compostela (Santiago de Compostel·la, Compostelako Donejakue, Santiago) ligger i kommunen Provincia da Coruña, regionen Galicien, Spanien och är en stad. Är residensstad i regionen. Är 5:e största staden när det gäller invånare i regionen och Spaniens 95:e största ort/stadsdel. Orten ligger ca 257 mvh. Om du bara besöker Santiago de Compostela under dagen eller ska stanna en längre tid, så finns det en del att göra. Läs mer längre ner. Få även tips på lokala bolag. I staden bor det ca 95 100 (2015). Sada, Cambados, Betanzos, Ordes, Rianxo, Conxo, Cotaredo, Laraño, Arines och Pardaces de Arriba är mindre förorter, byar och orter som är nära. A Coruña (ca 246100 inv), Pontevedra (ca 81600 inv) och Vilagarcía de Arousa (ca 37600 inv) är större grannorter och -städer. Busstationer och busshållplatser som ligger nära stan är Santiago de Compostela Busstation. Vi tipsar även om vilka företag som man kan hyra ifrån i Provincia da Coruña.

Besöka och turista i Santiago de Compostela? Lite förslag och tips på aktiviteter, platser, evenemang, sevärdheter, resmål, upplevelser och museum som kan vara värda att besöka under er vistelse. Real Aero Club de Santiago 10 km och Clube de Golf Val de Rois 17 km är några golfbanor som ligger i närheten av stan. Golfresa och hyra bil? Pazo do Cotón, Pazo da Peregrina, Pazo de Xelmírez, Palatset Fonseca och Pazo de Raxoi är praktfulla och intressanta byggnader, villor och palats nära Santiago de Compostelas centrum. Nära centrum finns Stadion Multiusos de San Lázaro. Se ortens olika lag spela eller sugen på fotboll? Eller se en konsert?

Planerar du en vinresa till Spanien? Pazo de Ximonde, Adega Valdes, Mar de Frades, Aguardientes de Galicia och Furancho Casa Bascoi är vingårdar och vinproducenter som ligger nära. Katedralen Santiago de Compostela, Kyrka San Francisco, Kyrka Santa María Salomé och Kyrka Santa Susana är kyrkor eller katedraler som är värd att se och ligger nära. Sevärda kloster eller munkkloster/nunnekloster, Kyrka och nunnekloster San Paio de Antealtares och Mosteiro de San Martiño Pinario som är närbelägna. Monumentet av Monte do Gozo, Hostal dos Reis Católicos, Plaza de Platerías och Pórtico de La Gloria är monument och statyer över fascinerande historiska händelser och personer. Fina torg och större öppna platser som ligger centralt är Praza do Obradoiro och Praza da Inmaculada. Sede Afundación Santiago de Compostela, Museo e Kyrka San Martín Pinario, Zona C, Museo do Pobo Galego och Cathedral of Santiago de Compostela Museum ligger i närheten. Kanske en dag på stadens museum och konsthallar?

Auditorio Monte do Gozo, kan vara värda ett besök för kultur på en amfiteater i närheten av centrum. Besök Sala Santiago, för att se och uppleva teater, musik och shower i city området. Större shoppingcenter som ligger i närheten är As Cancelas och Área Central. Picaros är temaparker, vattenparker eller nöjesparker som ligger i närheten. Om ni letar efter upplevelser och aktiviteter för familjen. Sevärda parker, grönområden och planteringar för rekreation och ta det lugnt är Park Bonaval, Alameda Park och Park Monte da Almaciga.

Närliggande destinationer, Santiago de Compostela

Hyra bil vid flygplatser i närheten: Hyrbilar Santiago de Compostela flygplats, A Coruña flygplats och Vigo-Peinador flygplats. Biluthyrning i städer i regionen: Bilhyra Vigo, A Coruña, Ourense, Lugo och Pontevedra.

Hyrbilsbolag vi jämför i Santiago de Compostela, Spanien

När du ska hyra en bil i staden Santiago de Compostela jämför autospain.se och hittar billiga hyrbilar från t.ex. följande olika biluthyrningsföretag: Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, Thrifty, National, Alamo, Enterprise, Dollar, Keddy By Europcar, InterRent, Firefly, Flizzr, Surprice, Goldcar, Rhodium, Hertz Dream Collection, Autoclick och Nomadcar. Störst utbud hittar du oftast vid flygplatser som Vigo-Peinador flygplats, A Coruña Alvedro flygplats och Santiago de Compostela Lavacolla flygplats. De stora bolagen har oftast kontor i anslutning till flygplatsen.

Hyra bil Santiago de Compostela betyg, recensioner & omdömen