Jämför priser på att hyra bil & biluthyrning i Barri de Sant Andreu

Sök och jämför priser på hyrbilar i stadsdelen Barri de Sant Andreu, regionen Katalonien, Spanien. När du hyr via oss väntar inga överraskningar när du ska hämta ut hyrbilen vid ankomsten. Centralt ligger biluthyrare och företag som Europcar, Budget, Sixt, Hertz, Thrifty, Avis mfl. Priser inkluderar ev. avgifter vid flygplatsen, fri körsträcka och obligatoriska försäkringar, skatter och avgifter mm. Autospain.se kan hjälpa dig att direkt hitta billiga hyrbilar på nätet.

Priser från kända företag men även små lokala i Barri de Sant Andreu

Jämför biluthyrningsföretag Barri de Sant Andreu

Hur man söker på Autospain.se!

Söktips! Sök efter ort eller flygplats och välj destination i listan. En sökning efter land eller t.ex. ö listar de största flygplatserna. Sök och boka i god tid om du vill ha en extra stor bil och/eller extra alternativ som tex sittkudde, barnstol, spädbarnstol, gps, dragkrok, takräcke mm. Jämför även priser på långtidshyra och månadshyra av bil och hyrbil och biluthyrning envägs dvs hämta här lämna där i Spanien.

Visa, Mastercard, Digicert

Jämför flera företag i Spanien och spara pengar
  • Vi jämför ca 50 olika uthyrningsbolag/biluthyrare i Spanien.
  • Inga dolda avgifter när du hyr en bil via autospain.se.
  • Priser där allt ingår, inkl. försäkring och skatt* FAQ >>
  • 24-timmars kundservice via mejl, telefon och via Internet i Barri de Sant Andreu.
  • Säker krypterad betalning. Fritextsökning, sök efter orter, flygplatser, öar mm.
  • Bra priser på alla biltyper, inklusive lyxkategori-bilar, sportbilar, minibussar och automatväxlade bilar. Jämför även priser på månadshyra och långtidshyra av bil samt biluthyrning och hyrbil envägs dvs hämta här lämna där..

Biluthyrning i Barri de Sant Andreu - Jämför priser på hyra bil innan du bokar!

Jämför priser på hyrbilar och biluthyrning från flera företag i stadsdelen Barri de Sant Andreu, Spanien. Hitta de bästa priserna på hyrbilar på nätet. Att jämföra hyrbil online kan vara mycket lönsamt, många mindre bolag kan annars bara bokas på plats. Hyrbilar vid Barri de Sant Andreus resecentrum, tågstationer (Barcelona-Torre del Baro, Barcelona-Clot-Aragó, Sant Adrià de Besòs, Montcada Bifurcacio, Badalona, Montcada I Reixac-Manresa, Montcada I Reixac-Santa Maria och Barcelona – Passeig de Gracia) och flygplatser som Sabadell flygplats, Barcelona–El Prat flygplats, Girona–Costa Brava flygplats och Reus flygplats och färjeterminaler/hamnar som Marina de Badalona, Port Fòrum. Bilhyra där allt ingår, inga dolda kostnader samt gratis avbokning/ändring fram till 24 timmar innan bilen skall hämtas ut. Enkel, billig och säker hyrbilsbokning via nätet och online. Sök efter stad, flygplats etc och välj upphämtningsplats, sökningen letar efter alla typer av objekt. Avis på Carrer de Pallars 457, Europcar på Carrer de Badajoz 168, Thrifty Hotel Hesperia del Mar på Hotel Nh Hesperia del Mar, Enterprise på Carrer de Pere Iv 129, Avis på Avinguda del Marquès de Mont Roig 88 B, Hertz på Avinguda de la Comunitat Europea, Avant Car på Carrer de Siracusa 39 51, Sixt på Passeig del Taulat 262 264, Thrifty på Carrer Despronceda 6, Hertz på Carrer Despronceda 6 mfl är bolagen och biluthyrare som vi jämför i staden/landet.

Om stadsdelen Barri de Sant Andreu, som ligger i delen Província de Barcelona, regionen Katalonien, Spanien. Är en del av en större stad. 34:e största stadsdelen när det gäller antal invånare i regionen och Spaniens 165:e största stad/stadsdel. la Garriga, el Parc i la Llacuna del Poblenou, Piera, el Congrés i els Indians, Lliçà d’Amunt, Canet de Mar, Santa Coloma de Gramenet, Llefià, Sant Adrià de Besòs, San Adrian de Besos och Santa Maria de Montcada är små orter, förorter och byar som ligger nära. Planerar ni att stanna länge och fira semester så finns det saker att göra och uppleva. Vi tipsar även om vilka företag som man kan hyra ifrån i Província de Barcelona. Har en folkmängd på ca 56 800 (2015). Orten ligger ca 38 m över havet. Omkringliggande större städer, orter är Barcelona (ca 1621500 inv), Eixample (ca 266500 inv) och L’Hospitalet de Llobregat (ca 257000 inv). Torras i Bages, Fabra i Puig, Trinitat Vella, la Pau, Navas och Besòs är tunnelbanestationer i närheten av centrum. Nord Busstation är hållplatser och busstationer nära city. Vi tipsar också om vilka bolag man hyra ifrån i stadsdelen.

Lite förslag på evenemang, sevärdheter, museum, aktiviteter, upplevelser, platser och resmål i Barri de Sant Andreu som kan vara värda att besöka under din semester. Besöksvärda nöjesparker, vattenparker och temaparker i och omkring stan är Natupark, Indoor Karting Barcelona och Illa Fantasia. Tropikhus, tropicarium, zoo, djurparker, aquarium och terrarium som ligger i och omkring stan är Zoo de Barcelona och Aquarium Barcelona. Titta på exotiska djur? Uppleva en vacker botanisk trädgård? Trädgårdarna Gatcpac och Trädgårdarna la Segona República ligger på gångavstånd. Park la Trinitat och Park Can Dragó ligger i stadsdelen om ni vill uppleva vackra och intressanta parker, grönområden och planteringar. Större köpcentrum som ligger nära är La Maquinista.

Vingårdar och vinproducenter som ligger nära Barri de Sant Andreu är t.ex. Masia Can Calopa de Dalt, om du planerar en vinresa till Spanien. Platja de Badalona, Platja de Sant Miquel, Platja de Montgat, Platja del Besòs, Platja de la Mar Bella, Platja de la Nova Mar Bella, Platja de la Barceloneta och Platja de Sant Sebastià är stränder som ligger i närheten av orten. Om du vill ta det lugnt och bada och sola. Golfresa och hyra bil? Real Club de Golf El Prat 19 km och Golf Can Cuyás 13 km är några golfbanor som ligger i närheten av stan. Plaça de Harry Walker och Plaça de les Fonts är sevärda större öppna platser och torg som ligger centralt och lämpar sig för en dag att flanera och spatsera. Varför inte besöka Sant Andreu Theater, för att uppleva och se musik, teater och shower nära Barri de Sant Andreu.

Närliggande destinationer, Barri de Sant Andreu

Biluthyrning och hyra bil billigt vid flygplatser i närheten: Bilhyra Sabadell flygplats, Billig bilhyra Barcelona-El Prat flygplats och Billig hyrbil Girona-Costa Brava flygplats. Hyrbil och billig biluthyrning i städer i regionen: Biluthyrning Barcelona, Billiga hyrbilar Eixample, Biluthyrning L'Hospitalet de Llobregat, Sant Martí och Badalona.

Vanliga frågor om att biluthyrning i Barri de Sant Andreu

Ungefär vad kostar det att hyra en bil i Barri de Sant Andreu?

Att hyra en mindre bil i Barri de Sant Andreu kostar från ca € 13 per dag och uppåt, beroende på säsong och utbud. En normalstor bil kostar från ca € 30 per dag. Ibland kan du hitta billigare beroende på säsong. Oftast ingår följande i bilhyran när du bokar via autospain.se: självriskeliminering, flygplatsavgifter, försäkringsskydd mot skadeståndsansvar, skatter, obegränsad körsträcka och assistans vid problem. Observera att kostnader som ingår kan variera beroende på biluthyrare och land. Biluthyraren kan också be dig om en depositionsavgift eller självrisk vid hyrdisken. Se till att kontrollera hyresvillkoren vid bokningen. Priset är baserat på en veckohyra i 7 dagar.

Kan jag boka en hyrbil utan kreditkort i Barri de Sant Andreu?

Ja, du kan göra en bokning utan kreditkort i Barri de Sant Andreu hos autospain.se. Notera dock att även om du väljer att betala med betalkort, måste du ange ett giltigt kreditkort i förarens namn vid hämtningen av bilen, eftersom biluthyraren kräver ett kreditkort att dra depositionsavgiften från. Kreditkort som godtas vid upphämtningen är MasterCard, Visa och i vissa fall American Express.

Hur kan jag hitta en hyrbil nära mig i Barri de Sant Andreu?

Gör en sökning efter Barri de Sant Andreu. Ta sen en koll på vår karta över biluthyrningsbolag för att hitta de bästa hyrbilarna i närheten av dig från företag som Sixt på Passeig del Taulat 262 264, Enterprise på Carrer de Pere Iv 129, Europcar på Carrer de Badajoz 168, Avis på Avinguda del Marquès de Mont Roig 88 B, Hertz på Avinguda de la Comunitat Europea, Hertz på Carrer Despronceda 6, Thrifty på Carrer Despronceda 6, Avis på Carrer de Pallars 457 mfl.

Vilka är de billigaste biluthyrningsföretagen i Spanien och Barri de Sant Andreu?

Under de senaste 14 dagarna hittades de billigaste bilarna i Spanien hos ClickRent, Orlando, Owners Cars, Autos Valls, Atesa, Wiber, TopCar och Hiper Rent a car via Autospain.se. Det är vanligtvis billigast att hyra en bil i Barri de Sant Andreu än vid närliggande flygplatser. Det lönar sig dock alltid att jämföra priset mellan flygplatserna och närliggande städer innan du bokar din bil. I Barri de Sant Andreu kan du hyra en bil för € 13 - 30 per dag, beroende på säsong och biltyp.

Ungefär vad kostar en hyrbil i en vecka i Barri de Sant Andreu?

Genomsnittligt kostar en mindre hyrbil i Barri de Sant Andreu ca. € 91 per vecka (€ 13 per dag). En normalstor bil kostar från ca € 210 per vecka. Priset är baserat på en veckohyra i 7 dagar.

Vilka bolag finns i Barri de Sant Andreu?

I närheten och i Barri de Sant Andreu finns hyrbilsföretag som Sixt på Passeig del Taulat 262 264, Enterprise på Carrer de Pere Iv 129, Europcar på Carrer de Badajoz 168, Hertz på Avinguda de la Comunitat Europea, Hertz på Carrer Despronceda 6, Avis på Avinguda del Marquès de Mont Roig 88 B, Thrifty på Carrer Despronceda 6, Avis på Carrer de Pallars 457, Thrifty Hotel Hesperia del Mar på Hotel Nh Hesperia del Mar, Avant Car på Carrer de Siracusa 39 51 mfl. Det finns ca 10 uthyrningsplatser/företag i staden.

Tillkommer det ytterligare avgifter för avlämning på en annan ort än Barri de Sant Andreu?

När du gör en sökning hos Autospain.se där avlämningsplatsen skiljer sig från Barri de Sant Andreu, kommer alla tillämpliga enkelvägsavgifter att inkluderas i det pris som visas på vår webbplats. Därför är det viktigt att inkludera rätt hämtnings- och avlämningsplats för att se till att du har en översikt över kostnaden med envägsavgiften inkluderad. Det är möjligt att envägsavgiften inte ingår i förskottsbetalningen och måste betalas när du ankommer till uthyrarens kontor men den kommer fortfarande att ingå i den totala priset som visas när du bokar. Om envägsavgiften betalas på plats när du ankommer kommer detta att anges i under Betalningar under bokningsprocessen och på din kupong. Du kan istället välja att lämna tillbaka bilen på t.ex. flygplatser som Málaga-Costa del Sol flygplats, Madrid-Barajas flygplats, Sevilla-San Pablo flygplats, Zaragoza flygplats, Valencia flygplats, Gran Canaria flygplats, Barcelona-El Prat flygplats och Murcia-Corvera flygplats, mfl.

Vilka olika biltyper kan jag hyra i Barri de Sant Andreu?

Utbudet av hyrbilar varierar under säsongen men vanligtvis kan du hyra typer som t.ex. mellanstor elit, lastbil, cabriolet, fullstor, fullstor elit, medium suv, kompakt elit, mini, stor lastbil, cabriolet, medel lastbil, 7 sätes minibuss, elbilar, kombi, mini, terrängbil, moped, suv, liten, liten elit, hybridbilar, liten suv, 5 sätes minibuss, flyttbil, specialbilar, cabriolet, sportbil, herrgårdsvagn, minibuss, ekonomisk elit, fyrhjuling, mellanstor, liten, 9 sätes minibuss, standard, lyxbil, lyxbil, ekonomisk, kompakt, sportbil, premium, exotiska bilar i Barri de Sant Andreu via autospain.se.

Vilket är det bästa hyrbilsföretaget i Spanien och Barri de Sant Andreu?

Baserat på recensioner och betyg hos autospain.se är de bästa biluthyrningsföretagen i Spanien: National, Avis, Sixt, Thrifty, Budget, Europcar, Hertz och Alamo. De stora företagen har ofta kontor i stan och vid flygplatserna.

Ungefär vad kostar det att hyra bil under en längre tid som en månad i Barri de Sant Andreu?

Genomsnittligt kostar en mindre hyrbil i Barri de Sant Andreu ca. € 364 per månad (€ 13 per dag). En normalstor bil kostar från ca € 840 per månad. Priset är baserat på en månadshyra i 28 dagar.

Vilka extra kostnader kan tillkomma i Barri de Sant Andreu?

Observera att varje biluthyrare har sina egna bestämmelser gällande ytterligare kostnader, vilket kommer att framgå tydligt i hyresvillkoren vid bokningen av din bil i Barri de Sant Andreu hos Autospain.se. I allmänhet kan ytterligare kostnader tillkomma för: hämtning/avlämning utanför kontorstid, körning över landsgräns, hyra enkel resa, unga eller äldre förare samt vinterdäck. Alla ytterligare kostnader måste betalas direkt vid hyrdisken i Barri de Sant Andreu i lokal valuta.

Hyrbilsbolag vi jämför i Barri de Sant Andreu, Spanien

När du letar efter en hyrbil i staden Barri de Sant Andreu jämför autospain.se och letar biluthyrning från t.ex. dessa olika företag: Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, Thrifty, National, Alamo, Enterprise, Dollar, Keddy By Europcar, InterRent, Firefly, Flizzr, Surprice, Goldcar, Rhodium, Hertz Dream Collection, Autoclick och King Rent. Störst utbud av hyrbilar hittar du oftast vid flygplatser som Barcelona El Prat Josep Tarradellas flygplats, Sabadell flygplats, Reus Tarragona flygplats och Girona-Costa Brava flygplats. De stora bolagen har oftast kontor i anslutning till flygplatsen.

Hyra bil & bilhyra Barri de Sant Andreu betyg, recensioner & omdömen