Hyra bil billigt i Dreta de l'Eixample

Sök och jämför priser på hyrbilar i stadsdelen Dreta de l'Eixample, regionen Katalonien, Spanien. När du hyr via oss väntar inga överraskningar när du ska hämta ut hyrbilen vid ankomsten. Centralt ligger bolag och biluthyrare som Flizzr, Dollar, Avis, Firefly, Alamo, Hertz, Keddy By Europcar, Sixt, Thrifty, InterRent, Goldcar, Enterprise, National, Budget, Europcar, Surprice mfl. Priser inkluderar ev. avgifter vid flygplatsen, fri körsträcka och obligatoriska försäkringar, skatter och avgifter mm. Autospain.se kan hjälpa dig att direkt hitta billiga hyrbilar på nätet.

Priser från kända företag men även små lokala i Dreta de l'Eixample

autospain.se

Tips på hur du söker

Söktips! Sök efter ort eller flygplats och välj destination i listan. En sökning efter land eller t.ex. ö listar de största flygplatserna. Sök och boka i god tid om du vill ha en extra stor bil och/eller extra alternativ som tex sittkudde, barnstol, spädbarnstol, gps, dragkrok, takräcke mm. Jämför även priser på långtidshyra och månadshyra av bil och hyrbil och biluthyrning envägs dvs hämta här lämna där i Spanien.

Visa, Mastercard, Digicert

Jämför företag och spara pengar
  • Vi jämför ca 50 olika uthyrningsbolag/biluthyrare i Spanien
  • Inga dolda avgifter när du hyr en bil via autospain.se
  • Priser där allt ingår, inkl. försäkring och skatt* FAQ >>
  • 24-timmars kundservice via mejl, telefon och via Internet
  • Säker krypterad betalning. Fritextsökning, sök efter orter, flygplatser, öar mm
  • Bra priser på alla biltyper, inklusive lyxkategori-bilar, sportbilar, minibussar och automatväxlade bilar. Jämför även priser på månadshyra och långtidshyra av bil samt biluthyrning och hyrbil envägs dvs hämta här lämna där.

Billig biluthyrning i Dreta de l’Eixample - Jämför priser på hyra bil innan du bokar!

Vi har enkel och säker bokning av hyrbil via nätet och online. Enkel bilhyra där allt ingår, inga dolda kostnader samt gratis avbokning och ändring upp till 24 tim innan din bil ska hämtas. Sök och välj destination, sök på land, stad etc och välj från listan. Hyra bil billigt vid Dreta de l’Eixamples järnvägsstationer (Barcelona – Passeig de Gracia, Barcelona Estació de França, Barcelona-Clot-Aragó, Barcelona-Sants Järnvägsstation, Sant Adrià de Besòs och Bellvitge), resecentrum och flygplatser som Barcelona–El Prat flygplats, Sabadell flygplats och Girona–Costa Brava flygplats och färjeterminaler/hamnar som Olympic Port, Rambla de Mar, Poros, Kefalonia Port, Barcelona hamn och Port Fòrum. Jämförelse av hyrbilspriser och biluthyrning från flera företag i stadsdelen Dreta de l’Eixample i Spanien. Hitta de bästa priserna på hyrbilar. Det lönar sig alltid att jämföra innan man bokar en hyrbil, på en del mindre orter kan lokala bolag vara väldigt konkurrenskraftiga. Nära ligger hyrbilsbolagen och biluthyrare som Sixt på Carrer Daragó 54, Avis Venta de Vehículos på Carrer de Còrsega 295, Enterprise på Carrer de Muntaner 45, Avant Car på Carrer de Siracusa 39 51, Sixt på Rambla de Catalunya 74, Europcar Estación de Tren på Plaça Dels Països Catalans, Europcar på Gran Via de Les Corts Catalanes 680, Budget C Còrsega på Carrer de Còrsega 293 295, Hertz Diagonal Sarria på Avinguda Diagonal 622, Europcar på Carrer de Viladomat 214, Hertz på Carrer de Viriat 45, Avis A på Carrer de Còrsega 293 mfl.

Dreta de l’Eixample ligger i kommunen Província de Barcelona, regionen Katalonien, Spanien och är en stadsdel. Är en del av en större stad. Är 43:e största stadsdelen när det gäller invånare i regionen och Spaniens 197:e största ort/stadsdel. Omkringliggande större städer, orter är Barcelona (ca 1621500 inv), Eixample (ca 266500 inv) och L’Hospitalet de Llobregat (ca 257000 inv). Stan ligger ca 48 mvh. Hitta mer om vad stadsdelen har att erbjuda när det gäller aktiviteter och vilka hyrbilsföretag som finns i Província de Barcelona. Centrala stadsdelen har år 2015 cirka 44 000 invånare. la Garriga, el Parc i la Llacuna del Poblenou, Piera, el Congrés i els Indians, Lliçà d’Amunt, Canet de Mar, Sant Adrià de Besòs, Llefià, L’Hospitalet de Llobregat, Esplugues de Llobregat och San Adrian de Besos är mindre förorter, byar och orter som är nära. Åka buss? Dessa hållplatser och stationer finns nära staden är Nord Busstation. Närliggande tunnelbanestationer är Verdaguer, Tetuan, Passeig de Gràcia, Urquinaona, Joanic, Arc de Triomf, Urgell och Marina, ligger på gångavstånd. Vi tipsar även om vilka företag som man kan hyra ifrån i Província de Barcelona.

Besöka och turista i Dreta de l’Eixample? Lite förslag och tips på aktiviteter, platser, evenemang, sevärdheter, resmål, upplevelser och museum som kan vara värda att besöka under er vistelse. Golfresa och hyra bil? Club de Golf de San Cugat 10 km, Real Club de Golf El Prat 21 km och Club de Golf Vallromanes 18 km är några golfbanor som ligger i närheten av Dreta de l’Eixample. Palacio Episcopal och Palau del Lloctinent är praktfulla och intressanta byggnader, villor och palats nära Dreta de l’Eixamples centrum. Platja de la Mar Bella, Platja de Sant Miquel, Platja del Besòs, Platja de la Barceloneta, Platja de Sant Sebastià och Platja de la Nova Mar Bella är stränder som ligger i närheten av orten. Om du vill ta det lugnt och bada och sola.

Besöka ett museum eller en konsthall? Parkera bilen och gå till dessa museum och konsthallar Biskopsdöme museum (stift) och Contemporary Culture Center of Barcelona (CCCB). Casa Batlló, Temple Expiatori de la Sagrada Família och Palau de la Música Catalana är spännande statyer och monument över kända personer och händelser. Plaça de la Vila de Gràcia, Plaça de Catalunya och Plaça de la Sagrada Família är sevärda större öppna platser och torg som ligger centralt och lämpar sig för en dag att flanera och spatsera. Katedralen i Barcelona och Parroquia de (Församlingskyrka) Sant Joan Baptista de Gracia är fina katedraler och kyrkor som ligger i närheten. Sant Pere de les Puelles är kloster eller munkkloster/nunnekloster som är värd att se och ligger nära. Trädgårdarna la Reina Victòria och Trädgårdarna Doctor Fleming ligger på gångavstånd om ni vill uppleva en botanisk trädgård. Fascinerande och fina planteringar, grönområden och parker som ligger i stadsdelen är Estacio del Nord och Plaça de la Vila de Madrid.

Catalunya en Miniatura och Natupark är temaparker, vattenparker eller nöjesparker som ligger i närheten. Om ni letar efter upplevelser och aktiviteter för familjen. Tropikhus, tropicarium, zoo, djurparker, aquarium och terrarium som ligger i och omkring stan är Aquarium Barcelona och Zoo de Barcelona. Titta på exotiska djur? Arc de Triomf är arkader, valv och bågar som kan vara värda att titta på under ert besök. Peixateria Mary är shoppingcenter nära centrum, om ni är sugen på att shoppa och handla. Plaça del Rei ligger nära, om ni är intresserad av områdets spännande historia och arkeologi.

Planerar du en vinresa till Dreta de l’Eixample? Några av vingårdarna och vinproducenterna som ligger nära stadsdelen är t.ex. Ramon Canals, Masia Can Calopa de Dalt och Caves Montau de Sadurní. Musik, teater och shower i city? Tritó Edicions och Almeria Teatre rekommenderas. Är inom gångavstånd. Handla och fynda lokalt på Marknad Santa Catarina och Marknad Santa Caterina, marknader som är nära och sevärda.

Närliggande destinationer, Dreta de l'Eixample

Hyra bil vid flygplatser i närheten: Hyrbil Barcelona-El Prat flygplats, Sabadell flygplats, Girona-Costa Brava flygplats och Reus flygplats. Biluthyrning i städer i regionen: Hyrbilar Barcelona, Eixample, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Martí och Badalona.

Hyrbilsbolag vi jämför i Dreta de l’Eixample, Spanien

När du letar efter en bil att hyra i staden Dreta de l'Eixample jämför autospain.se och letar hyrbil från t.ex. dessa olika bolag: Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, Thrifty, National, Alamo, Enterprise, Dollar, Keddy By Europcar, InterRent, Firefly, Flizzr, Surprice, Goldcar, Rhodium, Hertz Dream Collection, Autoclick och King Rent. Störst utbud hittar du oftast vid flygplatser som Barcelona El Prat Josep Tarradellas flygplats, Sabadell flygplats, Reus Tarragona flygplats och Girona-Costa Brava flygplats. De stora bolagen har oftast kontor i anslutning till flygplatsen.

Hyra bil Dreta de l’Eixample betyg, recensioner & omdömen