Jämför priser på att hyra bil & biluthyrning i El Camp de l'Arpa del Clot

Prisjämförelse på att hyra bil i stadsdelen El Camp de l'Arpa del Clot, regionen Katalonien, Spanien på nätet. Sök och boka biluthyrning i tre steg. När du söker och bokar en hyrbil via oss är det inga problem vid uthämtning vid ankomst. I priset ingår fri körsträcka, obligatoriska försäkringar och flygplatsavgifter, lokala skatter och avgifter mm. Nära ligger hyrbilsbolagen och biluthyrare som Budget, Thrifty, Hertz, Sixt, Avis, Europcar mfl. Autospain.se kan hjälpa dig att söka efter hyrbilar.

Priser från kända företag men även små lokala i El Camp de l'Arpa del Clot

Jämför biluthyrningsföretag El Camp de l'Arpa del Clot

Hur man söker på Autospain.se!

Söktips! Sök efter ort eller flygplats och välj destination i listan. En sökning efter land eller t.ex. ö listar de största flygplatserna. Sök och boka i god tid om du vill ha en extra stor bil och/eller extra alternativ som tex sittkudde, barnstol, spädbarnstol, gps, dragkrok, takräcke mm. Jämför även priser på långtidshyra och månadshyra av bil och hyrbil och biluthyrning envägs dvs hämta här lämna där i Spanien.

Visa, Mastercard, Digicert

Jämför flera företag i Spanien och spara pengar
  • Vi jämför ca 50 olika uthyrningsbolag/biluthyrare i Spanien.
  • Inga dolda avgifter när du hyr en bil via autospain.se.
  • Priser där allt ingår, inkl. försäkring och skatt* FAQ >>
  • 24-timmars kundservice via mejl, telefon och via Internet i El Camp de l'Arpa del Clot.
  • Säker krypterad betalning. Fritextsökning, sök efter orter, flygplatser, öar mm.
  • Bra priser på alla biltyper, inklusive lyxkategori-bilar, sportbilar, minibussar och automatväxlade bilar. Jämför även priser på månadshyra och långtidshyra av bil samt biluthyrning och hyrbil envägs dvs hämta här lämna där..

Biluthyrning i El Camp de l’Arpa del Clot - Jämför priser på hyra bil innan du bokar!

Jämför hyrbilar och hyra av fordon från flera bolag i stadsdelen El Camp de l’Arpa del Clot i Spanien. Vi jämför stora som små bolag och hittar det bästa priset på biluthyrning på alla typer av bilar.

Hyra bil vid El Camp de l’Arpa del Clots järnvägsstationer (Barcelona-Clot-Aragó, Barcelona – Passeig de Gracia, Barcelona Estació de França, Sant Adrià de Besòs, Barcelona-Sants Järnvägsstation, Barcelona-Torre del Baro, Montcada Bifurcacio och Badalona), resecentrum och flygplatser som Sabadell flygplats, Barcelona–El Prat flygplats, Girona–Costa Brava flygplats och Reus flygplats och färjeterminaler och hamnar i området (Olympic Port, Marina de Badalona, Rambla de Mar, Port Fòrum, Poros, Kefalonia Port och Barcelona hamn). Vi har en enkel och säker bokning av hyrbil via nätet och online. Sök och välj destination, sök på land, stad etc och välj från listan. Enkel och billig bilhyra där allt ingår, inga dolda kostnader samt gratis avbokning och ändring upp till 24 tim innan din bil ska hämtas. Hertz Diagonal Sarria på Avinguda Diagonal 622, Europcar på Carrer de Viladomat 214, Enterprise på Carrer de Pere Iv 129, Europcar på Carrer de Badajoz 168, Enterprise på Carrer de Muntaner 45, Hertz på Carrer de Viriat 45, Europcar på Gran Via de Les Corts Catalanes 680, Sixt på Carrer Daragó 54, Avant Car på Carrer de Siracusa 39 51 mfl är bolagen och biluthyrare som vi jämför i staden/landet.

El Camp de l’Arpa del Clot (el Camp de l’Arpa del Clot) är en stadsdel som ligger i kommunen Província de Barcelona, regionen Katalonien, Spanien. Är en del av en större stad. 56:e största stadsdelen när det gäller invånare i regionen och Spaniens 234:e största stad/stadsdel. I staden bor det ca 38 400 invånare (2015). Hitta mer om vad stadsdelen har att erbjuda när det gäller aktiviteter och vilka hyrbilsföretag som finns i Província de Barcelona. Små byar, orter och förorter som ligger nära är la Garriga, el Parc i la Llacuna del Poblenou, Piera, el Congrés i els Indians, Lliçà d’Amunt, Canet de Mar, Vallirana, Sant Adrià de Besòs, Llefià, San Adrian de Besos, Santa Coloma de Gramenet och Santa Maria de Montcada. Orten ligger ca 44 m över havet. Omkringliggande större städer, orter är Barcelona (ca 1621500 inv), Eixample (ca 266500 inv) och L’Hospitalet de Llobregat (ca 257000 inv). Encants, Navas, Glòries, Joanic, Verdaguer och Marina är tunnelbanestationer nära. Åka buss? Dessa hållplatser och stationer finns nära staden är Nord Busstation. Läs mer om vilka bolag som finns i landet.

Tips och förslag på platser, evenemang, aktiviteter, museum, sevärdheter, upplevelser och tips på resmål att besöka under ditt besök i El Camp de l’Arpa del Clot. Catalunya en Miniatura, Natupark och Illa Fantasia är temaparker, vattenparker eller nöjesparker som ligger i närheten. Om ni letar efter upplevelser och aktiviteter för familjen. Tropikhus, tropicarium, zoo, djurparker, aquarium och terrarium som ligger i och omkring stan är Zoo de Barcelona och Aquarium Barcelona. Titta på exotiska djur? Besök Tritó Edicions och Teater Nacional de Catalunya, för att se och uppleva teater, musik och shower i city området. Auditori de Barcelona är kulturcentrum för rekreation och aktiviteter som ligger nära city.

Golf Sant Joan 14 km och Golf Can Cuyás 12 km är golfbanor som ligger nära orten. Om du vill spela lite golf eller planerar en golfresa. Besöka en konsthall eller ett museum? Museum och konsthallar som ligger i staden är Museo Can Framis de Barcelona. Planerar du en vinresa till Spanien? Caves Montau de Sadurní, Ramon Canals och Masia Can Calopa de Dalt är vingårdar och vinproducenter som ligger nära. En dag med bad och sol på stranden? Stränder i närheten är Platja de Sant Miquel, Platja de la Barceloneta, Platja de Sant Sebastià, Platja de Badalona, Platja de la Mar Bella och Platja del Besòs.

Promenera till Sant Martí de Provençals, vilket är några fina kyrkor och katedraler som ligger centralt. Statyer och monument över intressanta historiska händelser och personer som Temple Expiatori de la Sagrada Família och Sant Pau Hospital. Besöka fina centrala torg och större öppna platser? Plaça del Nen de la Rutlla och Plaça de Gaudí är nära. Sevärda trädgårdar som ligger i centrum är Jardins d’Hiroshima, Trädgårdarna Miquel Martí i Pol och Trädgårdarna Clot de la Mel. Sevärda parker, grönområden och planteringar för rekreation och ta det lugnt är Park Sant Martí, Park del Guinardó och Plaça de les Glòries Catalanes.

Närliggande destinationer, El Camp de l'Arpa del Clot

Biluthyrning och hyra bil billigt vid flygplatser i närheten: Bilhyra Sabadell flygplats, Billiga hyrbilar Barcelona-El Prat flygplats, Hyra bil billigt Girona-Costa Brava flygplats och Reus flygplats. Även envägsuthyrning och envägs där du hämtar bilen här och lämnar där i El Camp de l'Arpa del Clot. Hyrbil och billig biluthyrning i städer i regionen: Hyr en bil Barcelona, Sök efter hyrbil Eixample, Hyra bil L'Hospitalet de Llobregat, Sant Martí och Badalona.

Vanliga frågor om att biluthyrning i El Camp de l'Arpa del Clot

Vilka olika biltyper kan jag hyra i El Camp de l'Arpa del Clot?

Utbudet av hyrbilar varierar under säsongen men vanligtvis kan du hyra typer som t.ex. medel lastbil, elbilar, liten suv, moped, lyxbil, herrgårdsvagn, minibuss, liten, kompakt elit, ekonomisk, exotiska bilar, medium suv, mellanstor elit, suv, mini, fullstor, stor lastbil, lyxbil, 7 sätes minibuss, fullstor elit, mellanstor, liten elit, cabriolet, terrängbil, lastbil, liten, sportbil, standard, hybridbilar, mini, cabriolet, sportbil, flyttbil, fyrhjuling, cabriolet, kompakt, specialbilar, 9 sätes minibuss, premium, kombi, 5 sätes minibuss, ekonomisk elit i El Camp de l'Arpa del Clot via autospain.se.

Tillkommer det ytterligare avgifter för avlämning på en annan ort än El Camp de l'Arpa del Clot?

När du gör en sökning hos Autospain.se där avlämningsplatsen skiljer sig från El Camp de l'Arpa del Clot, kommer alla tillämpliga enkelvägsavgifter att inkluderas i det pris som visas på vår webbplats. Därför är det viktigt att inkludera rätt hämtnings- och avlämningsplats för att se till att du har en översikt över kostnaden med envägsavgiften inkluderad. Det är möjligt att envägsavgiften inte ingår i förskottsbetalningen och måste betalas när du ankommer till uthyrarens kontor men den kommer fortfarande att ingå i den totala priset som visas när du bokar. Om envägsavgiften betalas på plats när du ankommer kommer detta att anges i under Betalningar under bokningsprocessen och på din kupong. Du kan istället välja att lämna tillbaka bilen på t.ex. flygplatser som Valencia flygplats, Sevilla-San Pablo flygplats, Murcia-Corvera flygplats, Zaragoza flygplats, Gran Canaria flygplats, Madrid-Barajas flygplats, Málaga-Costa del Sol flygplats och Barcelona-El Prat flygplats, mfl.

Ungefär vad kostar en hyrbil i en vecka i El Camp de l'Arpa del Clot?

Genomsnittligt kostar en mindre hyrbil i El Camp de l'Arpa del Clot ca. € 91 per vecka (€ 13 per dag). En normalstor bil kostar från ca € 210 per vecka. Priset är baserat på en veckohyra i 7 dagar.

Ungefär vad kostar det att hyra en bil i El Camp de l'Arpa del Clot?

Att hyra en mindre bil i El Camp de l'Arpa del Clot kostar från ca € 13 per dag och uppåt, beroende på säsong och utbud. En normalstor bil kostar från ca € 30 per dag. Ibland kan du hitta billigare beroende på säsong. Oftast ingår följande i bilhyran när du bokar via autospain.se: självriskeliminering, flygplatsavgifter, försäkringsskydd mot skadeståndsansvar, skatter, obegränsad körsträcka och assistans vid problem. Observera att kostnader som ingår kan variera beroende på biluthyrare och land. Biluthyraren kan också be dig om en depositionsavgift eller självrisk vid hyrdisken. Se till att kontrollera hyresvillkoren vid bokningen. Priset är baserat på en veckohyra i 7 dagar.

Ungefär vad kostar det att hyra bil under en längre tid som en månad i El Camp de l'Arpa del Clot?

Genomsnittligt kostar en mindre hyrbil i El Camp de l'Arpa del Clot ca. € 364 per månad (€ 13 per dag). En normalstor bil kostar från ca € 840 per månad. Priset är baserat på en månadshyra i 28 dagar.

Vilka bolag finns i El Camp de l'Arpa del Clot?

I närheten och i El Camp de l'Arpa del Clot finns hyrbilsföretag som Enterprise på Carrer de Pere Iv 129, Avant Car på Carrer de Siracusa 39 51, Hertz på Carrer de Viriat 45, Europcar på Carrer de Viladomat 214, Hertz Diagonal Sarria på Avinguda Diagonal 622, Sixt på Carrer Daragó 54, Europcar på Gran Via de Les Corts Catalanes 680, Europcar på Carrer de Badajoz 168, Enterprise på Carrer de Muntaner 45 mfl. Det finns ca 9 uthyrningsplatser/företag i staden.

Kan jag boka en hyrbil utan kreditkort i El Camp de l'Arpa del Clot?

Ja, du kan göra en bokning utan kreditkort i El Camp de l'Arpa del Clot hos autospain.se. Notera dock att även om du väljer att betala med betalkort, måste du ange ett giltigt kreditkort i förarens namn vid hämtningen av bilen, eftersom biluthyraren kräver ett kreditkort att dra depositionsavgiften från. Kreditkort som godtas vid upphämtningen är MasterCard, Visa och i vissa fall American Express.

Hur kan jag hitta en hyrbil nära mig i El Camp de l'Arpa del Clot?

Gör en sökning efter El Camp de l'Arpa del Clot. Ta sen en koll på vår karta över biluthyrningsbolag för att hitta de bästa hyrbilarna i närheten av dig från företag som Hertz Diagonal Sarria på Avinguda Diagonal 622, Sixt på Carrer Daragó 54, Enterprise på Carrer de Muntaner 45, Europcar på Gran Via de Les Corts Catalanes 680, Enterprise på Carrer de Pere Iv 129, Europcar på Carrer de Badajoz 168, Hertz på Carrer de Viriat 45, Europcar på Carrer de Viladomat 214 mfl.

Vilket är det bästa hyrbilsföretaget i Spanien och El Camp de l'Arpa del Clot?

Baserat på recensioner och betyg hos autospain.se är de bästa biluthyrningsföretagen i Spanien: Budget, Sixt, Alamo, Thrifty, Europcar, Avis, National och Hertz. De stora företagen har ofta kontor i stan och vid flygplatserna.

Vilka är de billigaste biluthyrningsföretagen i Spanien och El Camp de l'Arpa del Clot?

Under de senaste 14 dagarna hittades de billigaste bilarna i Spanien hos Atesa, Owners Cars, Hiper Rent a car, Autos Valls, Wiber, Orlando, ClickRent och TopCar via Autospain.se. Det är vanligtvis billigast att hyra en bil i El Camp de l'Arpa del Clot än vid närliggande flygplatser. Det lönar sig dock alltid att jämföra priset mellan flygplatserna och närliggande städer innan du bokar din bil. I El Camp de l'Arpa del Clot kan du hyra en bil för € 13 - 30 per dag, beroende på säsong och biltyp.

Vilka extra kostnader kan tillkomma i El Camp de l'Arpa del Clot?

Observera att varje biluthyrare har sina egna bestämmelser gällande ytterligare kostnader, vilket kommer att framgå tydligt i hyresvillkoren vid bokningen av din bil i El Camp de l'Arpa del Clot hos Autospain.se. I allmänhet kan ytterligare kostnader tillkomma för: hämtning/avlämning utanför kontorstid, körning över landsgräns, hyra enkel resa, unga eller äldre förare samt vinterdäck. Alla ytterligare kostnader måste betalas direkt vid hyrdisken i El Camp de l'Arpa del Clot i lokal valuta.

Hyrbilsbolag vi jämför i El Camp de l'Arpa del Clot, Spanien

När du söker efter hyrbilar i staden El Camp de l'Arpa del Clot jämför autospain.se och hittar billiga hyrbilar från dessa olika biluthyrningsbolag: Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, Thrifty, National, Alamo och Enterprise. Störst utbud av hyrbilar hittar du oftast vid flygplatser som Sabadell flygplats, Barcelona El Prat Josep Tarradellas flygplats, Girona-Costa Brava flygplats och Reus Tarragona flygplats. De stora bolagen har oftast kontor i anslutning till flygplatsen.

Hyra bil & bilhyra El Camp de l’Arpa del Clot betyg, recensioner & omdömen