Hyra bil billigt i El Camp de l'Arpa del Clot

Prisjämförelse på att hyra bil i stadsdelen El Camp de l'Arpa del Clot, regionen Katalonien, Spanien på nätet. Sök och boka biluthyrning i tre steg. När du söker och bokar en hyrbil via oss är det inga problem vid uthämtning vid ankomst. I priset ingår fri körsträcka, obligatoriska försäkringar och flygplatsavgifter, lokala skatter och avgifter mm. Nära ligger hyrbilsbolagen och biluthyrare som Budget, Thrifty, Hertz, Sixt, Avis, Europcar mfl. Autospain.se kan hjälpa dig att söka efter hyrbilar.

Priser från kända företag men även små lokala i El Camp de l'Arpa del Clot

autospain.se

Tips på hur du söker

Söktips! Sök efter ort eller flygplats och välj destination i listan. En sökning efter land eller t.ex. ö listar de största flygplatserna. Sök och boka i god tid om du vill ha en extra stor bil och/eller extra alternativ som tex sittkudde, barnstol, spädbarnstol, gps, dragkrok, takräcke mm. Jämför även priser på långtidshyra och månadshyra av bil och hyrbil och biluthyrning envägs dvs hämta här lämna där i Spanien.

Visa, Mastercard, Digicert

Jämför företag och spara pengar
  • Vi jämför ca 50 olika uthyrningsbolag/biluthyrare i Spanien
  • Inga dolda avgifter när du hyr en bil via autospain.se
  • Priser där allt ingår, inkl. försäkring och skatt* FAQ >>
  • 24-timmars kundservice via mejl, telefon och via Internet
  • Säker krypterad betalning. Fritextsökning, sök efter orter, flygplatser, öar mm
  • Bra priser på alla biltyper, inklusive lyxkategori-bilar, sportbilar, minibussar och automatväxlade bilar. Jämför även priser på månadshyra och långtidshyra av bil samt biluthyrning och hyrbil envägs dvs hämta här lämna där.

Billig biluthyrning i El Camp de l’Arpa del Clot - Jämför priser på hyra bil innan du bokar!

Jämför hyrbilar och hyra av fordon från flera bolag i stadsdelen El Camp de l’Arpa del Clot i Spanien. Vi jämför stora som små bolag och hittar det bästa priset på biluthyrning på alla typer av bilar.

Hyra bil vid El Camp de l’Arpa del Clots järnvägsstationer (Barcelona-Clot-Aragó, Barcelona – Passeig de Gracia, Barcelona Estació de França, Sant Adrià de Besòs, Barcelona-Sants Järnvägsstation, Barcelona-Torre del Baro, Montcada Bifurcacio och Badalona), resecentrum och flygplatser som Sabadell flygplats, Barcelona–El Prat flygplats, Girona–Costa Brava flygplats och Reus flygplats och färjeterminaler och hamnar i området (Olympic Port, Marina de Badalona, Rambla de Mar, Port Fòrum, Poros, Kefalonia Port och Barcelona hamn). Vi har en enkel och säker bokning av hyrbil via nätet och online. Sök och välj destination, sök på land, stad etc och välj från listan. Enkel och billig bilhyra där allt ingår, inga dolda kostnader samt gratis avbokning och ändring upp till 24 tim innan din bil ska hämtas. Hertz Diagonal Sarria på Avinguda Diagonal 622, Europcar på Carrer de Viladomat 214, Enterprise på Carrer de Pere Iv 129, Europcar på Carrer de Badajoz 168, Enterprise på Carrer de Muntaner 45, Hertz på Carrer de Viriat 45, Europcar på Gran Via de Les Corts Catalanes 680, Sixt på Carrer Daragó 54, Avant Car på Carrer de Siracusa 39 51 mfl är bolagen och biluthyrare som vi jämför i staden/landet.

El Camp de l’Arpa del Clot (el Camp de l’Arpa del Clot) är en stadsdel som ligger i kommunen Província de Barcelona, regionen Katalonien, Spanien. Är en del av en större stad. 56:e största stadsdelen när det gäller invånare i regionen och Spaniens 234:e största stad/stadsdel. I staden bor det ca 38 400 invånare (2015). Hitta mer om vad stadsdelen har att erbjuda när det gäller aktiviteter och vilka hyrbilsföretag som finns i Província de Barcelona. Små byar, orter och förorter som ligger nära är la Garriga, el Parc i la Llacuna del Poblenou, Piera, el Congrés i els Indians, Lliçà d’Amunt, Canet de Mar, Vallirana, Sant Adrià de Besòs, Llefià, San Adrian de Besos, Santa Coloma de Gramenet och Santa Maria de Montcada. Orten ligger ca 44 m över havet. Omkringliggande större städer, orter är Barcelona (ca 1621500 inv), Eixample (ca 266500 inv) och L’Hospitalet de Llobregat (ca 257000 inv). Encants, Navas, Glòries, Joanic, Verdaguer och Marina är tunnelbanestationer nära. Åka buss? Dessa hållplatser och stationer finns nära staden är Nord Busstation. Läs mer om vilka bolag som finns i landet.

Tips och förslag på platser, evenemang, aktiviteter, museum, sevärdheter, upplevelser och tips på resmål att besöka under ditt besök i El Camp de l’Arpa del Clot. Catalunya en Miniatura, Natupark och Illa Fantasia är temaparker, vattenparker eller nöjesparker som ligger i närheten. Om ni letar efter upplevelser och aktiviteter för familjen. Tropikhus, tropicarium, zoo, djurparker, aquarium och terrarium som ligger i och omkring stan är Zoo de Barcelona och Aquarium Barcelona. Titta på exotiska djur? Besök Tritó Edicions och Teater Nacional de Catalunya, för att se och uppleva teater, musik och shower i city området. Auditori de Barcelona är kulturcentrum för rekreation och aktiviteter som ligger nära city.

Golf Sant Joan 14 km och Golf Can Cuyás 12 km är golfbanor som ligger nära orten. Om du vill spela lite golf eller planerar en golfresa. Besöka en konsthall eller ett museum? Museum och konsthallar som ligger i staden är Museo Can Framis de Barcelona. Planerar du en vinresa till Spanien? Caves Montau de Sadurní, Ramon Canals och Masia Can Calopa de Dalt är vingårdar och vinproducenter som ligger nära. En dag med bad och sol på stranden? Stränder i närheten är Platja de Sant Miquel, Platja de la Barceloneta, Platja de Sant Sebastià, Platja de Badalona, Platja de la Mar Bella och Platja del Besòs.

Promenera till Sant Martí de Provençals, vilket är några fina kyrkor och katedraler som ligger centralt. Statyer och monument över intressanta historiska händelser och personer som Temple Expiatori de la Sagrada Família och Sant Pau Hospital. Besöka fina centrala torg och större öppna platser? Plaça del Nen de la Rutlla och Plaça de Gaudí är nära. Sevärda trädgårdar som ligger i centrum är Jardins d’Hiroshima, Trädgårdarna Miquel Martí i Pol och Trädgårdarna Clot de la Mel. Sevärda parker, grönområden och planteringar för rekreation och ta det lugnt är Park Sant Martí, Park del Guinardó och Plaça de les Glòries Catalanes.

Närliggande destinationer, El Camp de l'Arpa del Clot

Hyra bil vid flygplatser i närheten: Hyrbil Sabadell flygplats, Barcelona-El Prat flygplats, Girona-Costa Brava flygplats och Reus flygplats. Biluthyrning i städer i regionen: Biluthyrning Barcelona, Eixample, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Martí och Badalona.

Hyrbilsbolag vi jämför i El Camp de l’Arpa del Clot, Spanien

När du letar efter en bil att hyra i staden El Camp de l'Arpa del Clot jämför autospain.se och letar hyrbil från t.ex. dessa olika bolag: Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, Thrifty, National, Alamo och Enterprise. Störst utbud hittar du oftast vid flygplatser som Sabadell flygplats, Barcelona El Prat Josep Tarradellas flygplats, Girona-Costa Brava flygplats och Reus Tarragona flygplats. De stora bolagen har oftast kontor i anslutning till flygplatsen.

Hyra bil El Camp de l’Arpa del Clot betyg, recensioner & omdömen