Jämför priser på att hyra bil & biluthyrning i El Camp d'en Grassot i Gràcia Nova

Jämför priser på hyrbilar i stadsdelen El Camp d'en Grassot i Gràcia Nova, regionen Katalonien, Spanien med bokning på nätet. Med vår sökmotor bokar du en hyrbil i 3 enkla steg. På plats finns företag och biluthyrare som Alamo, Budget, Hertz, Firefly, Flizzr, Keddy By Europcar, Surprice, Avis, Enterprise, National, InterRent, Goldcar, Europcar, Thrifty, Dollar, Sixt mfl. En hyrd bil via oss innebär inga överraskningar när hyrbilen skall hämtas. I alla priser ingår flygplatsavgifter, fri körsträcka och nödvändiga försäkringar, lokala skatter och avgifter mm. Låt autospain.se hjälpa dig att hitta biluthyrning online.

Priser från kända företag men även små lokala i El Camp d'en Grassot i Gràcia Nova

Jämför biluthyrningsföretag El Camp d'en Grassot i Gràcia Nova

Hur man söker på Autospain.se!

Söktips! Sök efter ort eller flygplats och välj destination i listan. En sökning efter land eller t.ex. ö listar de största flygplatserna. Sök och boka i god tid om du vill ha en extra stor bil och/eller extra alternativ som tex sittkudde, barnstol, spädbarnstol, gps, dragkrok, takräcke mm. Jämför även priser på långtidshyra och månadshyra av bil och hyrbil och biluthyrning envägs dvs hämta här lämna där i Spanien.

Visa, Mastercard, Digicert

Jämför flera företag i Spanien och spara pengar
  • Vi jämför ca 50 olika uthyrningsbolag/biluthyrare i Spanien.
  • Inga dolda avgifter när du hyr en bil via autospain.se.
  • Priser där allt ingår, inkl. försäkring och skatt* FAQ >>
  • 24-timmars kundservice via mejl, telefon och via Internet i El Camp d'en Grassot i Gràcia Nova.
  • Säker krypterad betalning. Fritextsökning, sök efter orter, flygplatser, öar mm.
  • Bra priser på alla biltyper, inklusive lyxkategori-bilar, sportbilar, minibussar och automatväxlade bilar. Jämför även priser på månadshyra och långtidshyra av bil samt all inclusive biluthyrning och hyrbil envägs dvs hämta här lämna där i Spanien.

Biluthyrning i El Camp d’en Grassot i Gràcia Nova - Jämför priser på hyra bil innan du bokar!

Jämförelse av hyrbilspriser och biluthyrning från flera företag i stadsdelen El Camp d’en Grassot i Gràcia Nova i Spanien. Hitta de bästa priserna på hyrbilar. Det lönar sig alltid att jämföra innan man bokar en hyrbil, på en del mindre orter kan lokala bolag vara väldigt konkurrenskraftiga.

Hyra bil vid El Camp d’en Grassot i Gràcia Novas järnvägsstationer (Barcelona – Passeig de Gracia, Barcelona-Clot-Aragó, Barcelona Estació de França, Barcelona-Sants Järnvägsstation, Sant Adrià de Besòs, Baixador de Vallvidrera Station, Barcelona-Torre del Baro och Bellvitge), resecentrum och flygplatser som Sabadell flygplats, Barcelona–El Prat flygplats och Girona–Costa Brava flygplats och hamnar/färjeterminaler som Olympic Port, Rambla de Mar, Poros, Kefalonia Port och Barcelona hamn. Vi har en enkel och säker bokning av hyrbil via nätet och online. Sök och välj destination, sök på land, stad etc och välj från listan. Enkel och billig bilhyra där allt ingår, inga dolda kostnader samt gratis avbokning och ändring upp till 24 tim innan din bil ska hämtas. För att hitta bästa priset jämför vi följande biluthyrare och bolag i närheten: Hertz på Carrer de Viriat 45, Europcar på Gran Via de Les Corts Catalanes 680, Europcar Estación de Tren på Plaça Dels Països Catalans, Sixt på Rambla de Catalunya 74, Budget C Còrsega på Carrer de Còrsega 293 295, Avis A på Carrer de Còrsega 293, Europcar på Carrer de Viladomat 214, Avant Car på Carrer de Siracusa 39 51, Enterprise på Carrer de Muntaner 45, Avis Venta de Vehículos på Carrer de Còrsega 295, Hertz Diagonal Sarria på Avinguda Diagonal 622, Sixt på Carrer Daragó 54 mfl.

El Camp d’en Grassot i Gràcia Nova (el Camp d’en Grassot i Gràcia Nova) är en stadsdel som ligger i kommunen Província de Barcelona, regionen Katalonien, Spanien. Är en del av en större stad. 61:e största stadsdelen när det gäller invånare i regionen och Spaniens 263:e största stad/stadsdel. Oavsett hur länge du planerar att stanna så finns det saker att uppleva och göra. Vi tipsar också om vilka bolag man hyra ifrån i stadsdelen. Mindre byar, orter och förorter som ligger nära är la Garriga, el Parc i la Llacuna del Poblenou, Piera, el Congrés i els Indians, Lliçà d’Amunt, Sant Adrià de Besòs, Llefià, Santa Coloma de Gramenet, San Adrian de Besos och Santa Maria de Montcada. Barcelona (ca 1621500 inv), Eixample (ca 266500 inv) och L’Hospitalet de Llobregat (ca 257000 inv) är större grannorter och -städer. Med ca 34 400 (2015) invånare. Orten ligger ca 73 mvh. Joanic, Verdaguer, Lesseps, Encants, Tetuan och Vallcarca är tunnelbanestationer nära. Nord Busstation är busstationer och hållplatser i närheten av stan. Läs mer om vilka bolag som finns i landet.

Stanna länge i El Camp d’en Grassot i Gràcia Nova? Lite förslag på museum, aktiviteter, evenemang, sevärdheter, upplevelser, resmål och platser som kan vara värda att besöka under din resa. I staden finns intressanta monument och statyer över kända personer och händelser som Temple Expiatori de la Sagrada Família och Sant Pau Hospital. Plaça de la Virreina och Plaça de la Sagrada Família är sevärda större öppna platser och torg som ligger centralt och lämpar sig för en dag att flanera och spatsera. Uppleva en vacker botanisk trädgård? Trädgårdarna Mestre Balcells och Jardins d’Hiroshima ligger på gångavstånd. Park Güell och Park del Guinardó är sköna grönområden, parker och planteringar om ni vill ta det lugnt och ta en fika i gräset. Besöksvärda nöjesparker, vattenparker och temaparker i och omkring stan är Catalunya en Miniatura, Karting Minilandia och Indoor Karting Barcelona. Ägna en dag att titta på djur? Zoo, aquarium, tropicarium, terrarium, tropikhus och djurparker som ligger i närheten är Aquarium Barcelona och Zoo de Barcelona.

Vackra kyrkor eller katedraler som ligger i staden är Parroquia de (Församlingskyrka) Sant Joan Baptista de Gracia. Sugen på att ta det lugnt och hitta en strand för bad och sol? Platja de Badalona, Platja de Sant Miquel, Platja de Sant Sebastià, Platja de la Mar Bella, Platja del Besòs och Platja de la Nova Mar Bella ligger i närheten. Planerar du en vinresa till El Camp d’en Grassot i Gràcia Nova? Några av vingårdarna och vinproducenterna som ligger nära stadsdelen är t.ex. Ramon Canals, Caves Montau de Sadurní och Masia Can Calopa de Dalt. Musik, teater och shower i city? Tritó Edicions, Tostadero Estudis och Almeria Teatre rekommenderas. Är inom gångavstånd.

En dag på stadens museum och konsthallar? Dessa finns i de centrala delarna av stadsdelen Gaudí Experiencia och Casa Museu Gaudí. Golfbanor som ligger i närheten av orten, Golf Sant Joan 14 km och Club de Golf de San Cugat 10 km. Behöver du en bil för en golfresa? Bunkers del Carmel är historiska ruiner av byggnader och objekt värda att se och studera.

Närliggande destinationer, El Camp d'en Grassot i Gràcia Nova

Biluthyrning och hyra bil billigt vid flygplatser i närheten: Jämför priser på hyrbilar Sabadell flygplats, All Inclusive hyrbil Barcelona-El Prat flygplats, Hyra bil Girona-Costa Brava flygplats och Reus flygplats. Vi låter dig snabbt och enkelt jämföra resultat från hundratals webbplatser för biluthyrning på en gång. Hyrbil och billig biluthyrning i städer i regionen: Billig biluthyrning Barcelona, Biluthyrning fria mil Eixample, Billiga hyrbilar L'Hospitalet de Llobregat, Sant Martí och Badalona.

Vanliga frågor om biluthyrning i El Camp d'en Grassot i Gràcia Nova

Ungefär vad kostar det att hyra bil under en längre tid som en månad i El Camp d'en Grassot i Gràcia Nova?

Genomsnittligt kostar en mindre hyrbil i El Camp d'en Grassot i Gràcia Nova ca. € 336 per månad (€ 12 per dag). En normalstor bil kostar från ca € 756 per månad. Priset är baserat på en månadshyra i 28 dagar. Vi erbjuder all inclusive biluthyrning med fria mil/fri körsträcka.

Hur kan jag hitta en hyrbil nära mig i El Camp d'en Grassot i Gràcia Nova?

Gör en sökning efter El Camp d'en Grassot i Gràcia Nova. Ta sen en koll på vår karta över biluthyrningsbolag för att hitta de bästa hyrbilarna i närheten av dig från företag som Enterprise på Carrer de Muntaner 45, Hertz på Carrer de Viriat 45, Europcar på Gran Via de Les Corts Catalanes 680, Hertz Diagonal Sarria på Avinguda Diagonal 622, Europcar på Carrer de Viladomat 214, Sixt på Carrer Daragó 54, Europcar Estación de Tren på Plaça Dels Països Catalans, Avant Car på Carrer de Siracusa 39 51 mfl.

Vilket är det bästa hyrbilsföretaget i Spanien och El Camp d'en Grassot i Gràcia Nova?

Baserat på recensioner och betyg hos autospain.se är de bästa biluthyrningsföretagen i Spanien: Alamo, Europcar, National, Avis, Hertz, Budget, Sixt och Thrifty. De stora företagen har ofta kontor i stan och vid flygplatserna.

Ungefär vad kostar det att hyra en bil i El Camp d'en Grassot i Gràcia Nova?

Att hyra en mindre bil i El Camp d'en Grassot i Gràcia Nova kostar från ca € 12 per dag och uppåt, beroende på säsong och utbud. En normalstor bil kostar från ca € 27 per dag. Ibland kan du hitta billigare beroende på säsong. Oftast ingår följande i bilhyran när du bokar via autospain.se: självriskeliminering, flygplatsavgifter, försäkringsskydd mot skadeståndsansvar, skatter, obegränsad körsträcka och assistans vid problem. Observera att kostnader som ingår kan variera beroende på biluthyrare och land. Biluthyraren kan också be dig om en depositionsavgift eller självrisk vid hyrdisken. Se till att kontrollera hyresvillkoren vid bokningen. Priset är baserat på en veckohyra i 7 dagar och en hyrbil där allt ingår.

Kan jag boka en hyrbil utan kreditkort i El Camp d'en Grassot i Gràcia Nova?

Ja, du kan göra en bokning utan kreditkort i El Camp d'en Grassot i Gràcia Nova hos autospain.se. Notera dock att även om du väljer att betala med betalkort, måste du ange ett giltigt kreditkort i förarens namn vid hämtningen av bilen, eftersom biluthyraren kräver ett kreditkort att dra depositionsavgiften från. Kreditkort som godtas vid upphämtningen är MasterCard, Visa och i vissa fall American Express.

Ungefär vad kostar en hyrbil i en vecka i El Camp d'en Grassot i Gràcia Nova?

Genomsnittligt kostar en mindre hyrbil i El Camp d'en Grassot i Gràcia Nova ca. € 84 per vecka (€ 12 per dag). En normalstor bil kostar från ca € 189 per vecka. Priset är baserat på en veckohyra i 7 dagar.

Vilka bolag finns i El Camp d'en Grassot i Gràcia Nova?

I närheten och i El Camp d'en Grassot i Gràcia Nova finns hyrbilsföretag som Hertz på Carrer de Viriat 45, Europcar Estación de Tren på Plaça Dels Països Catalans, Budget C Còrsega på Carrer de Còrsega 293 295, Enterprise på Carrer de Muntaner 45, Europcar på Gran Via de Les Corts Catalanes 680, Avis Venta de Vehículos på Carrer de Còrsega 295, Europcar på Carrer de Viladomat 214, Sixt på Rambla de Catalunya 74, Avis A på Carrer de Còrsega 293, Sixt på Carrer Daragó 54, Hertz Diagonal Sarria på Avinguda Diagonal 622, Avant Car på Carrer de Siracusa 39 51 mfl. Det finns ca 12 uthyrningsplatser/företag i staden.

Tillkommer det ytterligare avgifter för avlämning på en annan ort än El Camp d'en Grassot i Gràcia Nova?

När du gör en sökning hos Autospain.se där avlämningsplatsen skiljer sig från El Camp d'en Grassot i Gràcia Nova, kommer alla tillämpliga enkelvägsavgifter att inkluderas i det pris som visas på vår webbplats. Därför är det viktigt att inkludera rätt hämtnings- och avlämningsplats för att se till att du har en översikt över kostnaden med envägsavgiften inkluderad. Det är möjligt att envägsavgiften inte ingår i förskottsbetalningen och måste betalas när du ankommer till uthyrarens kontor men den kommer fortfarande att ingå i den totala priset som visas när du bokar. Om envägsavgiften betalas på plats när du ankommer kommer detta att anges i under Betalningar under bokningsprocessen och på din kupong. Du kan istället välja att lämna tillbaka bilen på t.ex. flygplatser som Murcia-Corvera flygplats, Gran Canaria flygplats, Málaga-Costa del Sol flygplats, Madrid-Barajas flygplats, Barcelona-El Prat flygplats, Valencia flygplats, Sevilla-San Pablo flygplats och Zaragoza flygplats, mfl.

Vilka olika biltyper kan jag hyra i El Camp d'en Grassot i Gràcia Nova?

Utbudet av hyrbilar varierar under säsongen men vanligtvis kan du hyra typer som t.ex. 7 sätes minibuss, moped, ekonomisk elit, premium, lastbil, standard, mini, stor lastbil, minibuss, kompakt, terrängbil, fyrhjuling, hybridbilar, lyxbil, kompakt elit, exotiska bilar, mini, medium suv, medel lastbil, fullstor, liten, 5 sätes minibuss, cabriolet, elbilar, ekonomisk, specialbilar, cabriolet, lyxbil, liten, kombi, herrgårdsvagn, fullstor elit, suv, mellanstor, flyttbil, mellanstor elit, liten elit, cabriolet, liten suv, 9 sätes minibuss, sportbil, sportbil i El Camp d'en Grassot i Gràcia Nova via autospain.se.

Vilka är de billigaste biluthyrningsföretagen i Spanien och El Camp d'en Grassot i Gràcia Nova?

Under de senaste 14 dagarna hittades de billigaste bilarna i Spanien hos Hiper Rent a car, Wiber, ClickRent, Orlando, TopCar, Atesa, Owners Cars och Autos Valls via Autospain.se. Det är vanligtvis billigast att hyra en bil i El Camp d'en Grassot i Gràcia Nova än vid närliggande flygplatser. Det lönar sig dock alltid att jämföra priset mellan flygplatserna och närliggande städer innan du bokar din bil. I El Camp d'en Grassot i Gràcia Nova kan du hyra en bil för € 12 - 27 per dag, beroende på säsong och biltyp.

Vilka extra kostnader kan tillkomma i El Camp d'en Grassot i Gràcia Nova?

Observera att varje biluthyrare har sina egna bestämmelser gällande ytterligare kostnader, vilket kommer att framgå tydligt i hyresvillkoren vid bokningen av din bil i El Camp d'en Grassot i Gràcia Nova hos Autospain.se. I allmänhet kan ytterligare kostnader tillkomma för: hämtning/avlämning utanför kontorstid, körning över landsgräns, hyra enkel resa, unga eller äldre förare samt vinterdäck. Alla ytterligare kostnader måste betalas direkt vid hyrdisken i El Camp d'en Grassot i Gràcia Nova i lokal valuta.

Hyrbilsbolag vi jämför i El Camp d'en Grassot i Gràcia Nova, Spanien

När du söker efter hyrbilar i staden El Camp d'en Grassot i Gràcia Nova jämför autospain.se och hittar billiga hyrbilar från dessa olika biluthyrningsbolag: Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, Thrifty, National, Alamo och Enterprise. Störst utbud av hyrbilar hittar du oftast vid flygplatser som Sabadell flygplats, Barcelona El Prat Josep Tarradellas flygplats, Girona-Costa Brava flygplats och Reus Tarragona flygplats. De stora bolagen har oftast kontor i anslutning till flygplatsen.

Hyra bil & bilhyra El Camp d’en Grassot i Gràcia Nova betyg, recensioner & omdömen