Hyra bil billigt i El Puerto de Mazarrón

Prisjämförelse på att hyra bil i orten El Puerto de Mazarrón, regionen Murcia, Spanien på nätet. Sök och boka biluthyrning i tre steg. När du söker och bokar en hyrbil via oss är det inga problem vid uthämtning vid ankomst. I priset ingår fri körsträcka, obligatoriska försäkringar och flygplatsavgifter, lokala skatter och avgifter mm. Autospain.se kan hjälpa dig att söka efter hyrbilar.

Priser från kända företag men även små lokala i El Puerto de Mazarrón

autospain.se

Tips på hur du söker

Söktips! Sök efter ort eller flygplats och välj destination i listan. En sökning efter land eller t.ex. ö listar de största flygplatserna. Sök och boka i god tid om du vill ha en extra stor bil och/eller extra alternativ som tex sittkudde, barnstol, spädbarnstol, gps, dragkrok, takräcke mm. Jämför även priser på långtidshyra och månadshyra av bil och hyrbil och biluthyrning envägs dvs hämta här lämna där i Spanien.

Visa, Mastercard, Digicert

Jämför företag och spara pengar
  • Vi jämför ca 50 olika uthyrningsbolag/biluthyrare i Spanien
  • Inga dolda avgifter när du hyr en bil via autospain.se
  • Priser där allt ingår, inkl. försäkring och skatt* FAQ >>
  • 24-timmars kundservice via mejl, telefon och via Internet
  • Säker krypterad betalning. Fritextsökning, sök efter orter, flygplatser, öar mm
  • Bra priser på alla biltyper, inklusive lyxkategori-bilar, sportbilar, minibussar och automatväxlade bilar. Jämför även priser på månadshyra och långtidshyra av bil samt biluthyrning och hyrbil envägs dvs hämta här lämna där.

Billig biluthyrning i El Puerto de Mazarrón - Jämför priser på hyra bil innan du bokar!

Enkel och säker hyrbilsbokning via nätet och online. Sök efter stad, flygplats etc och välj upphämtningsplats, sökningen letar efter alla typer av objekt. Billiga hyrbilar vid El Puerto de Mazarróns resecentrum, tågstationer och flygplatser som Región de Murcia International flygplats och Murcia-San Javier flygplats och närliggande hamnar och färjeterminaler (Puerto de Mazarrón, Puerto de Mazarrón och Puerto Deportivo Mazarrón). Bilhyra där allt ingår, inga dolda kostnader samt gratis avbokning/ändring fram till 24 timmar innan bilen skall hämtas ut.

Vi jämför stora som små bolag och hittar det bästa priset på biluthyrning på alla typer av bilar. Jämför hyrbilar och hyra av fordon från flera bolag i orten El Puerto de Mazarrón i Spanien. National, Keddy By Europcar, Alamo, InterRent, Enterprise, Avis, Budget, Thrifty, Sixt, Hertz, Europcar mfl är bolagen och biluthyrare som vi jämför i staden/landet.

Om orten El Puerto de Mazarrón (Puerto de Mazarrón, Puerto Mazarrón), som ligger i delen Murcia, regionen Murcia, Spanien. 56:e största orten när det gäller antal invånare i regionen och Spaniens 6529:e största stad/stadsdel. Det bor ca – (2015) i orten. Murcia (ca 436900 inv), Cartagena (ca 212000 inv), Lorca (ca 91900 inv) och Molina de Segura (ca 64100 inv) är större grannorter och -städer. Mindre orter, byar och förorter som ligger i närheten är Vera, Puerto Lumbreras, Cuevas del Almanzora, Bullas, Beniel, El Alamillo, Los Lorentes, El Mojón och Las Balsicas. Staden ligger ca 30 meter över havet. Oavsett hur länge du planerar att stanna så finns det saker att uppleva och göra. Vi tipsar också om vilka bolag man hyra ifrån i orten. Läs mer om vilka bolag som finns i landet.

Tips och förslag på platser, evenemang, aktiviteter, museum, sevärdheter, upplevelser och tips på resmål att besöka under ditt besök i El Puerto de Mazarrón. Spännande fornminnen, kulturminnen, forntida lämningar och äldre byggnader som kan vara värda att svänga förbi är, Arkeologiska platsen Casa Romana, Arkeologiska platsen Villa del Alamillo och Ifre. Om ni är sugen på att besöka ett museum kan ni välja mellan Factoría Romana de Salazones, dessa ligger på gångavstånd från centrum. Sugen på att ta det lugnt och hitta en strand för bad och sol? Playas de Mazarron, Playa de La Calera, Playa de Bolnuevo, Playa Para Perros, Playa del Cuartel, Playa de San Ginés, Playa de la Punta de La Azohía och Playa de La Chapineta ligger i närheten.

Nära centrum finns idrottsfält och sportplaner som Cobala Azul. Parroquia de (Församlingskyrka) San José är fina katedraler och kyrkor som ligger i närheten. Sevärda moskéer eller islamiska helgedomar, Mosquée de Puerto de mazarrón som är närbelägna. Fascinerande parker och trädgårdar som ligger i de centrala delarna är Trädgården San Pedro. För att se hela El Puerto de Mazarrón från en utsiktspunkt, besök gärna Utsiktspunkten Cabezo de Santa Catalina, Utsiktspunkten Cabezo del Gavilan och Utsiktspunkten Cabezo de La Reya. Ni kan promenera på stadens vackra torg och större öppna platser som Plaza Comunidades Autonomas.

Hacienda del Alamo 22 km och Sensol Golf 14 km är golfbanor som ligger nära orten. Om du vill spela lite golf eller planerar en golfresa. Castillo de (Slott/borg) Los Velez är nya och gamla slott som rekommenderas för ett besök och ligger i El Puerto de Mazarrón. Bateria de Castillitos är fascinerande gamla fort, borgar och fästningar som ligger i orten. Vinresa till El Puerto de Mazarrón? Vingårdar och vinproducenter som ligger nära orten är t.ex. Juan Ortiz Granados.

Närliggande destinationer, El Puerto de Mazarrón

Hyra bil vid flygplatser i närheten: Hyrbilar Murcia-Corvera flygplats och Murcia-San Javier flygplats. Hyrbilar i städer i närheten: Biluthyrning Mazarrón, Cartagena, Corvera, Totana och Torre-Pacheco. Biluthyrning i städer i regionen: Bilhyra Murcia, Cartagena, Lorca, Molina de Segura och Alcantarilla.

Hyrbilsbolag vi jämför i El Puerto de Mazarrón, Spanien

När du letar efter en bil att hyra i staden El Puerto de Mazarrón jämför autospain.se och letar hyrbil från t.ex. dessa olika bolag: Avis, Hertz, Europcar och Budget. Störst utbud hittar du oftast vid flygplatser som Región de Murcia Corvera Internationella flygplats och Murcia-San Javier flygplats. De stora bolagen har oftast kontor i anslutning till flygplatsen.

Hyra bil El Puerto de Mazarrón betyg, recensioner & omdömen